12 reacties op “Weekje Epe 2 – Eekhoorns en meer

 1. Oneindig schattig die eekhoorns maar dat geldt enkel voor hun uiterlijk want het zijn gemene bijters en vechtersbaasjes. Prachtige foto’s hoor en leuk om al die tintjes rood te zien. Mooie zwammenfoto’s ook.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een schattige eekhoorntjes, ook genoten van de bijgevoegde teksten. Heel treffend. Al die verschillende poses zijn zo mooi om te zien. Ook de paddenstoelen zijn heel mooi, nr. 19 is wel heel bijzonder. Mooi werk!! Fijn weekend en groetjes

  Liked by 1 persoon

 3. Hai Dick,

  Nummer 20 is inderdaad erg fraai, maar ik ga toch voor de vliegenzwam. Gewoon omdat de voor- en achtergrond mooier zijn. Ik kan mij echter voorstellen dat voor jou de soort je keuze beïnvloed. Heerlijk die eekhoorntjes en altijd zeer fotogeniek. Ik ben ook vaak genegen om dieren zo close mogelijk in beeld te krijgen, maar met iets meer ruimte er omheen is de foto toch vaak sterker. Foto’s 10 en 11 zijn daar het voorbeeld van. Ik probeer dat de laatste tijd toch iets regelmatiger te doen, maar merk meestal pas achteraf dat ik het toch weer vergeten ben.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 4. Wat zijn ze toch leuk die eekhoorntjes en het is altijd genieten als je ze bij je vakantiehuisje kan vastleggen. Ook deel 2 van je blog vind ik heerlijk om naar te kijken, prachtige zwammen, vooral de vermiljoenshoutzwam en koraalzwam (lekker kleurig) en de vliegenzwam spreken mij aan. De foto van de Leuvenumse beek vind ik super, daar ben ik zelf in het voorjaar geweest, maar dit is toch ook een aanrader voor de herfst.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  Ik wil naar Epe…..!!!!
  Zo gaaf en schattig die eekhoorntjes. Ik ben gelijk stikjaloers.
  Ook de paddenstoelen en prachtige herfstbeelden zijn prachtig gefotografeerd!
  Genieten hoor!
  Groetjes, Maria

  Liked by 1 persoon

 6. Hoi Dick,
  De Veluwe heeft behoorlijk wat te bieden, in ieder geval flink verschillend van de kuststreek. Eekhoorntjes zie je op de Veluwe bijvoorbeeld veel vaker. Jij hebt mooie kansen gehad om deze snelle rakkers te platen. Maar ook de verschillende soorten zwammen heb je weer fraai vastgelegd, heel verschillend maar stuk voor stuk mooi. De herfst is een jaargetijde dat veel moois kan opleveren.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 7. Ha Dick,
  wat een luxe om al dat eekhoorn-gedoe rustig vanuit je huisje te kunnen bekijken. Zelfs al is het in de eekhoorn-wereld ook “ieder voor zich”; ze zien er wel heel schattig uit. Komt dat omdat die handjes zo op de onze lijken?? Of die grote ogen? Hoe dan ook, ik heb erg van je foto’s genoten. Met je beelden van wat verder weg (8 t/m 11) kan je wat meer actie laten zien; deze zijn misschien minder mooi, maar vind ik wel de leukste. Wat een staart op foto 8!
  De vliegenzwam met met glanzende zandkorrels vind ik erg geslaagd.

  Hartelijke groet, Corrie

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s