13 reacties op “Weekje Epe 1 – Vogels

 1. Hele behoorlijke resultaten bij zo’n hoge iso maar oh wat vind ik dat takje vanaf foto 8 lelijk….. Ik neem aan dat je daar in het bos toch wel iets mooiers kon vinden?

  Groetjes Loes

  Like

 2. Voor een weekje met somber licht heb je toch mooie foto’s gemaakt met leuke bossoorten. En eekhoorns op bezoek vind ik altijd heel leuk. Knap dat de Glanskop er goed op staat, ik weet hoe snel ze zijn.
  Het takje van Loes kan ik wel onderschrijven, ik zoek me altijd suf naar mooie takken met mos maar soms lukt dat ook niet. En ach, dan heb je de volgende tijdswisseling wat om over na te denken (alhoewel, dan moet het sneller want dan heb je een uur minder 😉 ).

  Liked by 1 persoon

 3. Hai Dick,

  Ik was tot voor kort ook weleens gemakzuchtig en plaatste de eerste beste tak die ik zag in de grond. Tegenwoordig zoek ik ze beter uit, want het maakt een foto gewoon fijner om naar te kijken, wanneer de vogel op een mooi plekje zit. Grappig dat ik nu ook hetzelfde commentaar van Loes zie.
  Altijd fijn wanneer er ook een niet zo’n algemene soort als een glanskopje op bezoek komt. Hij zit wel erg mooi op dat takje. Zeer benieuwd naar de eekhoorns.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 4. ik vind het een heerlijke serie, er gaat toch niets boven een vakantiehuisje met al die leuke vogeltjes voor je deur. Je moet ze wel een beetje te eten geven, maar dan krijg je er ook wat voor terug. Dat lelijke takje was mij nog niet opgevallen voordat ik de reactie van Loes las, ik keek ook vooral naar het vogeltje. En de eekhoorn, echt geweldig…..altijd leuk.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 5. Ha Dick,
  die 3200 ISO is aan de foto’s niet af te zien. De vogels staan er prachtig op. Mooie achtergronden ook.
  Ik ben ’t wel eens met het commentaar op het afgebroken takje – mooie achtergrond daar, maar het takje zelf trekt de aandacht.
  Ik kijk uit naar de eekhoorns in deel 2.

  Hartelijke groet, Corrie

  Like

 6. Hoi Dick,
  Ook “gewone” soorten verdienen het om af en toe op de foto te komen, zeker als het een mooie plaat geworden is. Mooi dat ook een gaai en een glanskop van de partij waren. En de tak? REr is genoeg over gezegd. De eekhoorntjes zullen ongetwijfeld een leuke post voor hun rekening nemen.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 7. Fraaie serie! Leuk om te lezen en te zien dat er meer fotografen rondom hun vakantiehuisje een vogelvoederplek inrichten. Haha en dan over die takjes ……..in de natuur zijn er misschien wel meer (af)geknakte en niet zo perfecte takken dan van die hele nette en fraai gevormde. Persoonlijk vind ik die (af)geknakte takken niet zo storen en de foto zelfs wat speelser worden. Zo zie je maar dat een ieder daar anders naar kijkt.

  Groetjes,
  Ditta

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s