9 reacties op “Voornemens…

 1. Wat een leuke serie en ook je begeleidende tekst is erg vermakelijk en vooral herkenbaar. Wat zijn die kleintjes leuk. En met deze blog breng je mij op het idee om deze zomer ook eens op zoek te gaan naar bedelende jonge zwaluwen.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  Je hebt toch een hele mooie reeks gemaakt, al blijft er natuurlijk nog wat te wensen over. Dat kan natuurlijk alleen maar omdat je nu al een goed startniveau hebt. Nu je weet waar je moet zijn is het een kwestie van op de juiste tijd op de jou bekende plek te zijn. En dan maar hopen op mooi weer en weinig passanten.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Hai Dick,

  Zwaluwen fotograferen is een kwestie van ervaring, de juiste plek en genoeg (maar niet te hard) licht. Bovendien heb je meestal twee periodes in het jaar waarin de jonkies rondvliegen. Vaak is het ook een kwestie van de auto een metertje naar links of rechts zoals je in foto 7 ziet. Twee meter naar links en je had een topfoto gehad, nu heb je een mooie. De plek dit jaar goed in de gaten houden en als ze daar weer nestelen, heb je genoeg kansen om mooie voer-foto’s te maken. Dat moet lukken.

  Groet,
  René

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s