10 reacties op “Strandlopen

 1. Hoi Dick,
  Zo’n DTS kan je lekker bezighouden, zeker als hij tussendoor wegrent of opvliegt. Met veel geduld lukt het vaak wel, waarbij Liveview inderdaad de mooiste platen kan opleveren. Als ik geen ander onderwerp kan vinden aan het strand zijn DTS-jes altijd welkom.
  Je hebt een reeks mooie platen kunnen maken die inderdaad doen verlangen naar zonnige omstandigheden.
  Prettige Kerstdagen.
  Kees

  Liked by 1 persoon

 2. Hai Dick,

  Hoewel de eerste foto’s van het drieteentje mooi zijn, halen ze het toch niet bij de andere foto’s. Zo’n laag standpunt geeft gewoon een hele grote meerwaarde aan een foto. De achter- en voorgrond verdwijnen min of meer en dan gaat alle aandacht uit naar het onderwerp. Die drieteen-foto’s zijn prachtig geworden. Inderdaad is het soms tandenknarsen wanneer ze net op de wieken gaan wanneer je zelf eindelijk in de juiste positie ligt. Het geeft echter wel grote voldoening wanneer het dan wel lukt. Super gedaan.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 3. Een super leuke pose zo laag op het zand, mooie plaatjes rollen er uit voort. 7 en 8 zijn mijn favorieten. Het bling van nr 9 valt bij mij op de derde plaats. Fijne feestdagen voor jou en Kitty en ja, gelukkig is die kortste dag geweest en hebben we langzaam aan weer wat om naar uit te kijken.

  Liked by 1 persoon

 4. Wat zijn ze schattig om een beetje verliefd op te worden. Elegant en in alle poses heb je ze gefotografeerd. Mooie achtergrond. Prachtig. Sinds mijn verhuizing merk ik wel dat ik de duinen en het strand erg mis. Via jouw foto’s geniet ik er weer van. De dagen gaan weer langer worden Dick. Ik wens je voor 2018 veel mooie fotomomenten.
  Gr.Joke

  Liked by 1 persoon

 5. Wat een heerlijke strand serie, ja je moet wel geduld hebben met die DTSjes, maar dan levert het toch wel erg mooie beelden op. Ben jaloers op het mooie licht dat je had, dat heb ik lange tijd niet gezien. Afgelopen vrijdag was ik even in Katwijk, slechts 1 DTS en die was te snel, en dikke mist….dus niet eens blogwaardige foto’s, maar eens terug naar de kust….is geen slecht idee, misschien wel in combinatie met de AWD. groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s