11 reacties op “Winterwandeling

  • Hoi Dick,
   De beelden geven een mooie indruk van de sfeer en het echte wintergevoel. Geen vossenplaatjes. Van horen zeggen was het zondag bij de vossen een gekkenhuis: zeker 60 fotografen. Enkelen hadden last van niet meer werkende camera’s, geen voorzorgsmaatregelen genomen tegen de steeds dichter vallende sneeuw. Jullie hadden zo te zien geen last van drukte. Daarna rozig op de bank zitten met een voldaan gevoel en een passend drankje.
   Groet, Kees

   Liked by 1 persoon

 1. Goed dat jullie maandag zijn gegaan, dan had je nog het mooie witte landschap van de dag ervoor en niet de drukte van zondag. Erg mooie winterwonderland plaatjes. Ik ben dinsdag gegaan, maar toen dooide het al en zat er in de bomen geen sneeuw meer….dan mis je toch het sfeertje wat je hier wel ziet. groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Met zoveel sneeuw lijkt alles wel mooi, zelfs een betonnen kanaal. Lijkt me wel heerlijk zo’n wandeling door sneeuw en kou, is al een paar jaar geleden geloof ik voor mij. Leuk die hertjes, ze blijven stil liggen … en keuzestress, foto 4 … lijkt wel een spiegelfoto. Welk pad heb je gekozen?

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een heerlijke sneeuwserie! Wanneer hebben we nou zo’n pak sneeuw ! Je zult geen spijt hebben dat je de barre omstandigheden hebt getrotseerd, als je met zulke mooie foto’s thuis komt.
  Prachtig!
  groetjes, Maria

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s