11 reacties op “AWD – AugSep 2017

 1. Wat een beeldschone foto’s.
  Voor mij mag je best je blogs halveren om de aandacht voor de foto’s.
  Er wordt zo vaak te snel doorgeklikt of gescrold omdat het zo veel is en eigenlijk is dat zonde. Ze verdienen allemaal evenveel aandacht en tijd. Mooist vond ik het schietmotje, de langpootmug, de muurpeper en de laatste van de duinfranjehoed. Het origineelst, de zaaddoos van de doornappel.

  Liked by 1 persoon

 2. Jeetje Dick je hebt het weer voor elkaar gekregen om een prachtig gevarieerd blog te maken. Wat lijkt het me toch heerlijk als je zoveel tijd hebt om lekker in de natuur te fotograferen. Bij mij is het er de laatste maanden echt bij ingeschoten, dus ik geniet maar extra van jouw avonturen in de natuur.

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een ontzettend mooie serie, misschien juist door jouw strenge selectie heb je echt alleen maar toppers overgehouden. Voor mij springen de foto’s van de struikheide en parnasia eruit, maar ook de duinfranjehoed en de muurpeper vind ik geweldig, moet volgend jaar toch ook maar eens de vallei opzoeken, maar ik vind het zo’n saai stuk om erheen te lopen, terwijl elders in de AWD altijd wel wat te zien is….
  Maar ehh, je laatste AWD blog van dit jaar, dus geen oktober november en december blog?
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

  • Na september ben ik er niet meer geweest. Als er nog sneeuw komt, ga ik deze maand misschien nog wel een keer, maar anders ben ik voor dit jaar wel klaar met de AWD 😉

   Like

 4. Hoi Dick,
  Dit is een bijzondere en fraaie terugblik op deze maanden met tal van wetenswaardigheden. Voor de theeliefhebbers een gebied om te onthouden, maar ze moeten wel slappe thee van de genoemde plantjes zetten. Je laat heel fraai zien dat een gebied dat op het eerste gezicht niet zoveel variatie te bieden heeft dat op het tweede gezicht wel heeft. Zoals zo vaak moet je er oog voor hebben. Macrofotografie biedt vele onverwachte mogelijkheden. Je laat dat hier zeer overtuigend zien.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s