9 reacties op “OktoberGezwam3: Elswout

 1. Echt schitterend dit Dick, bijzondere soorten die ik nog nooit gezien heb, dat Elswout schijnt wel een eldorado voor mycologen te zijn. Je hebt ze prachtig in beeld gebracht met veelal hele mooie achtergronden, soms registrerende dan weer heel kunstzinnig.

  Groet,
  Ad

  Liked by 1 persoon

 2. Ha Dick,
  je laat hier weer een prachtige serie zien. Leuk ook dat je soms verschillende benaderingen van dezelfde paddenstoelen laat zien, zoals 24 en 25; en de laatste twee.
  Betreffende jouw opmerking over de “lichtgevende” paddenstoelen: dat was echt een leuke en leerzame workshop. Voor jou vast niet ingewikkeld: je laat vaak de mooiste resultaten zien van focusstacking; dat lijkt me véél lastiger.

  Hartelijke groet, Corrie

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  Zoals we inmiddels van je gewend zijn weer een zeer fraai beeldverslag van allerlei zwammen en zwammetjes. Ik heb inmiddels een zwak voor het zeer kleine spul, hoe moeilijk het ook is om dit goed in beeld te krijgen. Jij scoort hier weer hoog mee. De experimenten met onderbelichting vind ik ook geslaagd, voor volgend jaar ook voor mij een uitdaging. Tot nu toe ben ik niet verder gegaan dat twee stops. De lamellen(18) spreken mij niet aan, ik ben meer van de sfeerplaatjes.
  Groet, Kees

  Like

 4. Wat heb jij deze herfst veel paddenstoelen en zwammen gefotografeerd, en ook weer erg mooie soorten die ik nog nooit heb gezien. Grappige foto van de zwammenvliegjes . Mooie foto’s met de zonnestralen, en foto van het hazenpootje is ook prachtig. Lamellenfoto is ook goed gelukt, al is het niet direct te herkennen als het er niet bij staat.
  Mooie serie weer
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s