10 reacties op “AWD juli2017

 1. Wat een mooie serie, en toch heel veel soorten libellen en juffers. Ik ben er bijna iedere week, maar heb de paardenbijter niet eens op de foto….
  Dat je die daas gewoon jouzelf liet bijten, leverde wel een mooie foto op, maar die steken zijn niet fijn.
  ook het kleine spul, zonnedauw en stijve ogentroost heb je prachtig.
  Wat een veelzijdig gebied is het toch
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  In juli heb ik door omstandigheden geen foto’s kunnen maken. Veel van de soorten die je hier laat zien kwamen gelukkig ook in juni en augustus voor in de AWD, en de meesten ervan heb ik ook gezien. Het is natuurlijk steeds weer de sport om er mooie aansprekende platen van te maken en daar ben je wat mij betreft ook weer ruimschoots in geslaagd. Een daas op mijn lichaam, en dat geldt ook voor vrijwel alle andere insecten, krijgt van mij een klap of wordt met een nagel weggeschoten. Het is maar wat je wilt.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Ha Dick,

  wat je overgehouden hebt na veel selecteren, zijn dan ook stuk voor stuk prachtige beelden.
  Wat de mooiste is, zou ik echt niet kunnen zeggen, maar je kiekeboe-juffer, met ook nog eens de pootjes zo mooi gespiegeld om de stengel heen (11), vind ik wel bijzonder leuk.

  Hartelijke groet, Corrie

  Liked by 1 persoon

 4. Hai Dick,

  Ik mag graag libellen fotograferen, maar die beesies zitten echt nooit stil. Zo’n serie bij elkaar schieten vind ik dan erg knap, want hoewel ik veel geduld heb, kan ik het met dit kleine spul toch niet opbrengen. Foto 2 is schitterend. Erg mooi tegen het ochtendzonnetje in. Ook mooi is de keizermantel. Heerlijk toch wanneer zo’n mooie vlinder in zulke aantallen voorkomen. Verder een compliment voor foto 23. Superplaatje.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s