10 reacties op “OktoberZwammen 2 – Leyduin e.a.

 1. Weer een mooie verzameling zwammen. Het landgoed heeft een beetje dezelfde soorten als landgoed Huys te Warmont waar ik heen ga voor mijn zwammenfoto’s. Maar ik zie wel dat jij nog meer bijzondere soorten hebt gezien, zoals die leuke eikenbekertjes. De tengere beukentaling heb ik ook gezien, maar ik krijg dat ieniemienie ding niet scherp op de foto. Verder mooie mycenafoto’s, lekker gespeeld met de goochel doos…
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een verrassingen weer op paddenstoel gebied. Onbekende schoonheden en bekende. Maar allemaal even mooi vastgelegd. Ik vind de zw/w foto met de gekleurde vliegenzwam zeker wat hebben. Zo’n tengere beukentaailing….hoe krijg je het zo mooi op de foto. Top!
  Hart. groet van Joke

  Liked by 1 persoon

 3. Hallo Dick, wat een schitterende serie laat je hier zien van de diverse paddenstoelen, zwammen enz. De foto’s vind ik subliem en zeer sfeervol. Dit jaar heb ik weinig aandacht besteed aan paddenstoelen daarom geniet ik des te meer van jouw prachtige waarnemingen.

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  Al die fungi kunnen je eindeloos bezighouden. Namen erbij vind ik meestal te moeilijk, maar mooie composities maken is steeds weer de uitdaging. Je hebt je inderdaad weer lekker uitgeleefd. Het is een plezier om op je gemak naar het resultaat te kijken. Leyduin heeft in de herfstmaanden toch best veel te bieden op zwamgebied, zeker als je het hele kleine spul weet te vinden.
  Met deze reeks heb je wel een schouderklopje verdiend.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 5. Ik dacht dat ik hier al op geantwoord had, niet dus….. Maar ik snap nu echt wel waarom je dit zo heerlijk vindt om te fotograferen. Wat een sfeer, en wat een kleuren, compositie en boheh. Je hebt er veel tijd en zorg aan besteed! Prachtig resultaat!
  groetjes, Maria

  Liked by 1 persoon

 6. Hai Dick,

  Eindelijk weer eens tijd om blogs te bekijken en ik zie dat ik wat in te halen heb.
  Prachtige verzameling zwammen en paddenstoelen en mooi hoe je ze steeds weer kunstzinnig weet te fotograferen. De taailingen staan er zeer fraai op. De mooiste van het stel vind ik de allereerste. Prachtige plaat van de vliegenzwammen en ik heb het gevoel dat er nog meer uit te halen valt. Vraag mij niet hoe, maar dat weet jij beter dan ik. De vliegenzwam blijft toch de meest fotogenieke van allemaal. Heel fraai.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s