4 reacties op “Rondom Nijmegen -3: Bemmelse Waard

 1. Ha Dick,
  wat een prachtige serie is dit. Je hebt vrijwel overal een mooie, zachte achtergrond, waar het onderwerp extra goed op uitkomt. Heel erg leuk is natuurlijk je serie van de badderende kleine plevier.
  “Graspieper leert vliegen” is niet alleen leuk, maar ook heel mooi zo.

  Hartelijke groet, Corrie

  Liked by 1 persoon

 2. Wel prettig dat die vogels je allemaal zitten op te wachten op een paaltje … graspieper met insecten in de bek is een leuke treffer en de kleine plevier natuurlijk ook. Roodborsttapuit man is lastig met zijn zwarte kop maar zo te zien koste het jou geen moeite, het oogje is mooi en helder te zien. Meestal neem ik er de moeite niet meer voor .. In de gebieden waar wij overal op vakantie gaan is het wel zo’n beetje de meest voorkomende vogel denk ik. Kortom, mooie leuke serie.

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  het is duidelijk een omgeving die de moeite van een bezoek waard is. Prachtige juffers, kleine plevieren en diverse andere vogels maken het een aantrekkelijke omgeving. Een gebied dat zorgt voor de broodnodige variatie vergeleken met het westen.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  Wat een mooie gevarieerde serie foto’s laat je zien.
  De graspieper die leert vliegen vind ik wel heel erg gaaf.
  De grasmus staat hoog op mijn verlanglijstje om te kunnen fotograferen.
  Groetjes Irna

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s