8 reacties op “AWD – mei 2017

 1. Hoi Dick,
  Een terugblik op mei. Dat heeft je mooie platen van zonnedauw opgeleverd. Zij springen er deze keer uit. Ook de paddenstoel mag er zijn. Een mooi voorproefje waarmee je in de herfst ongetwijfeld weer gaat scoren. Je hebt vast al mooie soorten gezien in Leyduin en de AWD.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. mooi macoblogje met 1 vogel ertussendoor. Wat gek maar dat cypreswolfsmelk heb ik helemaal niet zo gezien, of misschien wel gezien maar niet bewust en al helemaal niet eraan gedacht het te fotograferen, tja ik had in mei een ander projectje in de AWD, maar toch jammer dat ik dit moois dan aan mij voorbij heb laten gaan. Weer een prachtig blog, ook de zonnedauw heb je knap in beeld gebracht, vind het niet meevallen om daar een mooie foto van te maken, het is zo rommelig met andere plantjes dat het haas onmogelijk is.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 3. Hai Dick,

  Goed dat je de aandacht gaat verleggen van de eeuwige bosanemoontjes. Ieder jaar word je weer overspoeld met foto’s van dat plantje. Als je de eerste bent is het niet zo erg, maar als je de tiende bent, dan wordt het minder makkelijk om origineel te zijn. Ik ben wel benieuwd wat je van dat wolfsmelk gaat maken. Knappe platen van de zonnedauw. Erg lastig om daar aansprekende kunstzinnige foto’s van te maken. Foto 12 is een hele fraaie plaat.
  Je foto van de bruine paddenstoel is technisch zeer goed. Het onderwerp is alleen erg saai. Een paarse of rode paddenstoel zou de foto vele malen mooier maken. Je zal daar de komende tijd nog genoeg kansen voor krijgen denk ik.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  werkelijk een genot om naar te kijken 🙂 Zoals je weet ben ik dit jaar helemaal nog niet naar de AWD geweest (is me in al die jaren nog nimmer overkomen) en ik moet zeggen dat ik op deze manier ook echt kan genieten van al het moois dat je laat zien. de platen van de Cypreswolfsmelk zijn echt heel mooi en sfeervol. Je bent ook echt goed in deze vorm van fotografie 😉
  Ook het zonnedauw is echt onwijs leuk om te zien. Je hebt je niet verveeld in ieder geval en ik geniet hier echt super van.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  de “01 Veldhondstong” is ook wel een uniek plantje en een mooie foto om je blog mee te beginnen. Staartmeesjes zijn leuke vogeltjes om te fotograferen en ondanks het tegenlicht wat een beetje het contrast ontneemt vind ik het toch een mooie foto. Bij sommige insecten is het verschil zo miniem, dat determineren voor een leken (zoals ik en sommige anderen) bijna onmogelijk lijkt. Maar desniettemin heb je deze juffertjes toch prachtig vastgelegd! Bij de “Cypreswolfsmelk” als je de verkleurde blaadjes zo ziet, zou je haast denken dat deze in de herfst gefotografeerd zijn, maar het frisse groen als achtergrond brengt toch de lente naar voor. Mooie zachte foto’s en tinten van dit bijzondere plantje. Maar zoals de meeste hier vind ik de “zonnedauw” ook het mooist zo met de druppeltjes en je hebt een SCHITTEREND bokeh! En de “14 Bruine paddestoel” vind ik een zachte mooie afsluiter van dit blog!
  Fijne genietgroetjes, Heidi

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s