10 reacties op “Balgzandpolder-3: Wat er nog meer was

 1. Hai Dick,

  Ik heb de drie blogjes even achter elkaar gekeken en jullie hebben qua soorten wel een topdag gehad. Zo jammer dat je dan niet van dat mooie ochtendlicht hebt. Helaas is natuurfotografie zo populair dat je dit soort hutten al heel lang van te voren moet boeken en dan weet je het nooit qua weer. Maar als je deze soorten op 1 dag toch behoorlijk mooi kunt fotograferen, dan maak je wel goede reclame voor deze hut. Hij staat al lang op mijn lijstje, maar het komt er eigenlijk nooit van. Gefeliciteerd in ieder geval met de oogst en wat je er met een mooie nabewerking allemaal van hebt weten te maken.

  Groet,
  René

  Like

 2. Hoi Dick,
  Alles bij elkaar hebben jullie een behoorlijke oogst aan soorten gehad. Natuurlijk blijft er altijd wat te wensen over, maar dat hoort erbij. De soorten die je deze keer laat zien zijn in onze inmiddels verwende ogen “gewoon”, maar dan je wilt er uiteraard iedere keer toch wat bijzonders van maken. Badscènes komen dan als geroepen. Jullie kunnen terugkijken op een geslaagde dag.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Mooie gedragsserie van enkele soorten die jullie die dag zagen Dick. Beetje jammer dat het weer en daarmee het licht niet echt wilde meewerken, maar ja it’s all in the game en het weer kun je nu eenmaal niet dwingen en zo’n hut moet je plannen en bespreken en moet je dat risico voor lief nemen. Maar, zoals jezelf al aangeeft had het slechter gekund en ik vind dat je hier, gezien de omstandigheden, een prima serie aan overgehouden hebt.

  Groet,
  Ad

  Liked by 1 persoon

 4. Ook deel drie is geweldig, ik snap wel waarom je de foto’s van die dag over 3 blogs hebt verdeeld, het waren er zoveel, zoveel mooie momenten, zoveel leuke vogels. Nu weet ik het zeker, ik wil een keer naar deze hut volgend voorjaar. Wanneer bij jij er geweest, welke maand?
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 5. Ha Dick,
  wat een geweldige mogelijkheden biedt deze hut; en jij hebt ze goed weten te benutten. Ontzettend leuke foto’s van het visdiefje, “in V-vorm” vind ik de leukste, en super de badder- en poetsseries van de kievit en de kwikstaart. De vele kleuren van de kievit komen hier mooi uit. Foto 14 vind ik de leukste en 15 de allermooiste. Prachtig, zoals het licht door de staartveren schijnt.

  Hartelijke groet, Corrie

  Liked by 1 persoon

 6. Hoi Dick,
  geweldig om ook dit deel 3 met zoveel moois te kunnen zien. Je hebt echt heel veel vogels kunnen spotten en vastleggen en wat heb je ze mooi nabewerkt. Heel jammer van het weer maar toch mag je trots zijn op dit geweldige resultaat. Mooi laag bij de grond en een varia aan soorten. De visdiefjes vind ik erg mooi maar ook de badderende kievit is een geweldige leuke serie 🙂 je kan terugkijken op een hele mooie en geslaagde dag.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 7. Hoi Dick,
  je weet hier telkens weer een prachtige reeks te plaatsen! Ik vind het ook altijd zeer moeilijk om een keuze te maken welke de mooiste of leukste is. Mooi zijn ze allemaal ondanks wat je ook storend vind. Je kan niet alles hebben en de natuur doet zijn eigen ding. De foto’s met het visdiefje zijn mooi en heel leuk, maar de kievit vind ik ook een heel mooi vogeltje die je prachtig in beeld hebt weten vast te leggen! Ook de badderende kwikstaart is prachtig om te zien! Kortom, dit was weer genieten van een schitterende blog in beeld en tekst!
  Fijne avondgroetjes, Heidi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s