11 reacties op “Zon, dauw en Zonnedauw

 1. Wauw Dick… echt heel mooi!
  Nu is dit ook spul om er de hele dag mee te spelen… Prachtige verschillende composities en heerlijk zon ze te bekijken en te vergelijken!
  Lieve geniet groetjes, Anna 😀

  Liked by 1 persoon

 2. Dick, ik ben blij dat ik niet hoef te kiezen welke foto het mooiste is. Onbegonnen werk, ze hebben allemaal iets bijzonders. Het is in ieder geval een prachtige serie. Groetjes Joke

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een mooie serie, echt knap dat je een stukje gevonden had waar je ook lekker creatief bezig kon zijn. Ik vind de zonnedauw daar namelijk erg overgroeid door allerlei anders spul, waardoor je bijna niets vrij hebt. Prachtige blingbling, en heel mooi ook dat je het net opkomende bloemetje erin meegenomen hebt. Ik ben zelf later op diezelfde dag daar nog bezig geweest, resultaat volgt in mijn blog (dit keer ben jij sneller met je blog:-) )

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  Bij mij is het er nog niet van gekomen om eens met zonnedauw bezig te zijn, wellicht binnenkort nu ik weer wat ruimer in mijn tijd zit. Je laat hier zien dat je eindeloos met composities, focussing en scherptediepte kunt variëren. En dan kan je zelfs nog fotoprogramma’s erop los laten. Het resultaat is in ieder geval dat je er een bijzondere serie van hebt kunnen maken met, zoals het eigenlijk moet zijn bij zonnedauw, een hoog bling-bling gehalte. Waren er geen insecten die voor wat extra’s konden zorgen?
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  werkelijk een serie die ‘schittert”. Ik hou erg van de zonnedauw en je hebt je hier aardig uitgeleefd en ik moet zeggen dat ik er ook enorm van geniet. Foto 07d Focus-stacking mbv CombineZP vind ik helemaal super! Prachtige compo, geweldige kleuren en defuus en zo mooi!!!! Ik ben er hleaas nog niet aan toegekomen (heb er wel een paar foto’s van) maar niet echt je van het. Ik heb weer genoten.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 6. Je hebt gevonden wat je zocht, Dick en heeft je schitterende plaatjes opgeleverd! Zonnedauw, wat een prachtig plantje! Ik kende het niet. Het is dan ook een ideaal plantje om met dauw en zon mooie composities te maken, waar je gretig gebruik van heb gemaakt met schitterende resultaten! Ze zijn allemaal prachtig, het is dus moeilijk kiezen… Aan bling bling ontbreekt het niet, dus gaat het om de composities… Foto: ’01 Zonnedauw’ is al een mooie compositie om te beginnen, maar wat gelijkend op foto: ’04a Zonnedauw – focus1′ en ’04b Zonnedauw – focus2′. Bij deze twee focussen heb ik een lichte voorkeur voor ’04b Zonnedauw – focus2′. Bij de focus op ’05a Zonnedauw – focus1′ en ’05b Zonnedauw – focus2′ gaat mijn voorkeur ook naar ‘focus2′. De TOPPER van deze reeks is voor mij ’07b Zonnedauw’ met toch enige vertwijfeling met ’07c Zonnedauw’. En als afsluiter heb ik nog een lichte voorkeur voor foto: ’11a Zonnedauw’. Ik heb weer genoten van een geweldige mooie fotoreeks! En ook ik heb het moeilijk om achterstand weg te werken.
  Fijne avondgroetjes en slaap wel, Heidi

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s