7 reacties op “Balgzandpolder-1 : eenden en ganzen

 1. Wat een leuke serie, vooral die jonge gansjes en de bergeend zo dichtbij. Ook de wintertalingen kwamen lekker voor de hut. Ik heb deze hut ook nog op mijn lijstje staan om een keer te bezoeken, met name voor de steltlopers, die waarschijnlijk in een van jouw volgende blogs aan bod komen.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  Je hebt vanuit die hut een mooi zicht op de vogels. Als het weer meewerkt moet je hier schitterende platen kunnen maken. De vogels komen lekker dichtbij en zelfs met wat mindere omstandigheden heb je een flinke reeks mooie plaatjes kunnen schieten. De kleurige eenden bevallen mij het meest, maar de kleine gansjes doen het ook heel goed. Ik ben benieuwd naar deel 2.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  het mooie lage standpunt is ook hele geliefd in deze hut 🙂
  Prachtige foto’s kon je maken van de wintertaling (die vind ik echt zo mooi).
  Ook de ganzen en hun gespetter mogen er zijn. De slobeend is ook een hele fraaie (zeker in de vergroting). Ik ben benieuwd wat je ons in deel 2 gaat alten zien.
  Groetjes, Helma

  Like

 4. Hoi Dick,
  wederom een prachtige reeks! Het is toch telkens moeilijk om een voorkeur te geven, want ze zijn allemaal goed, de ene al wat meer kleur, de andere wat meer spektakel of de schattigheid van de eenden- en of ganzenkuikentjes. Allemaal hebben ze wel iets! Maar als ik toch een keuze zou moeten maken, dan volg ik ook wel een beetje de mening van Sandra. Of om mijn stelling te plaatsen, foto: 01. Krakeend; 06. Close-up Bergeend; 11,12 en 13 Wintertaling; 14,15, 19, 21, 22, 23, 24 van de familie Grauwe gans; 27 gewapperde vleugels Grauwe gans en tot slot 31 en 32 van de Rotganzen. Ook ik ben benieuwd naar deel 2. Tot dan…
  Fijne weekendgroetjes, Heidi

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s