13 reacties op “Gele Kwikken

 1. Wat een heerlijke blog! Gele kwikken geheel gedompeld in rood, geel en paars, wat een luxe en wat een prachtige foto’s. Ik zie maar af en toe een gele kwikstaart dus zit hier een partij te genieten!!
  Overigens de entrée met lief lammetje en de visdiefjes is ook zeer geslaagd.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een leuke, mooie blog. Dit staat ook al heel lang op mijn wensenlijstje, dus volgend jaar ook maar eens kijken of ik bij dat gebiedje kan komen (stopt de trein er ook in de buurt).
  Ik kan niet zeggen welke van jouw foto’s ik het mooiste vind, ze hebben allemaal wel wat….nou ja nummer 12 en 17 spreken mij wel erg aan, zo wil ik ze volgend jaar zelf ook wel maken 🙂
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  Gele kwikken in zo’n entourage levert mooie plaatjes op. Het is wel prettig als ze goed meewerken. Meestal lukt dat wel als je zelf niet teveel en te opvallend beweegt. De kleurencombinaties zorgen voor mooie variaties. Zouden ze bij ons in de buurt ook niet op de bollenvelden te zien zijn?
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,

  wat een jaloerssmakende foto’s zijn dat van die gele kwikken op die tulpen!!!!
  Echt zo gaaf om te zien zeg en wat kon je die mooi platen!!! Ik zat al te kwijlen bij het visdiefje maar toen ik die prachtige foto’s daarna zag werd het groen voor m’n ogen arghhh…….
  Nee echt, een grandioze serie platen met een hoog genietgehalte.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,

  Het toeval wil dat ik ze dit jaar ook op de tulpen gefotografeerd heb, in dit geval alleen op de rode tulpen. Ook bij mij stond dit al lang op mijn verlanglijstje en ik was er aanvankelijk ook heel blij mee. Nu enkele maanden later ga ik het steeds meer kitscherig vinden. Later deze zomer kon ik ze ook nog op de rogge fotograferen, minder kleurrijk uiteraard, maar iets natuurlijker, althans dat vind ik. In een later blog wil ik ze ook nog eens laten zien. Maar jij bent hier uitstekend in je missie geslaagd.

  Groeten,
  Ad

  Like

 6. Prachtig ! Het gele kwikstaartje is ook favoriet van me maar om ze op de foto te krijgen dat lukt me niet ; ze zijn zo schuw…. Je hebt er een hele mooie blog vol meegekregen allemaal even mooi en kleurig ! Groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

 7. Het lammetje is schattig en mooi om de blog mee te beginnen, alsook de visdiefjes vind ik erg leuk en mooi! Maar uiteraard gaat dit blog hoofdzakelijk over de Gele kwikken en ik vind de gehele reeks geslaagd! Natuurlijk geel op geel komt iets minder goed uit, maar toch ook deze zijn vrij goed gelukt! Hoewel je een uitstekende fotograaf bent, heb je ook nog dat tikkeltje gelukt gekregen, Dick! En ik heb ervan genoten… 🙂
  Fijne groetjes, Heidi

  Liked by 1 persoon

 8. Hai Dick,

  Weer een kwestie van genoeg kennis hebben en dan kun je dit soort series maken. Of ik het mooi vind of niet, maakt in deze helemaal niets uit. Ik vind het altijd erg knap wanneer de beelden die je in gedachte hebt, ook daadwerkelijk gemaakt kunnen worden. De vogels staan er prachtig op en ook de kleurencombinaties zijn prachtig. Om ze dichterbij te kunnen fotograferen heb je of een hele tamme kwik nodig of een klein camouflagenetje.

  Groet,
  René

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s