10 reacties op “Op Hoge Poten

 1. Het is toch een cadeautje om de steltkluten aan te treffen en nog wel een stelletje. Foto 9 is zo mooi waar ze direct achter elkaar lopen. Natuurlijk zijn ook de andere foto’s stuk voor stuk prachtig. De kemphaan met mooie reflectie enz. Genieten!! Gr. Joke

  Liked by 1 persoon

 2. Zo ontevreden hoef je niet te zijn, ja ver weg, ja tegenlicht … Voor velen onder ons zijn het gewoon mooie en vooral leuke ontmoetingen. Rietzangers zitten bij mij nou nooit vrij in beeld bijvoorbeeld en daar baal ik dan weer van. Het vuurrode keeltje staat er bij jou heel goed op. De blauwborst, daar raakt toch zeker niemand op uitgekeken … Gaaf !

  Liked by 1 persoon

 3. Weer een mooie fotoreportage! Vele soorten heb ik ook nog niet in het echt gezien. Als ze mooi op foto staan, dan vind ik dat ook al heel fijn om naar te kijken en jouw foto’s zijn zeker het bekijken waard! We hebben het niet altijd zoals we willen en soms moeten we tevreden zijn met wat we krijgen, maar geduld wordt vaak beloond! De rietzanger is prachtig! Maar het blauwborstje is echt een fotogeniek vogeltje, dat ik voorheen ook niet kende!
  Zomerse groetjes, Heidi

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  ik ben er al 2 jaar niet geweest en dat is best balen maar…… volgens jaar ben ik zeker daar een keer te vinden (als er tenminste weer geen ongelukken tussenkomen pfffff…..) Prachtige foto’s van de rietzangers maar ik kwijl helemaal van de steltkluten. Wat zijn dat toch mooi vogels hé. ook de kemphaan heb je mooi kunnen vereeuwigen. Maar ook je andere vogels mogen er zijn 🙂
  Het is altijd genieten in de natuur.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s