8 reacties op “Auto met chauffeur

 1. Wel fijn om met een ervaren vogelaar op pad te gaan en onbewust leer je er zeker van, dat blijkt later wel een keertje. Die blauwborst serie wordt steeds mooier en eindigt echt prachtig met de gele vlekjes erachter. Het licht is perfect.

  Liked by 1 persoon

 2. Hai Dick,

  Inderdaad een leuke ochtend met een een aantal mooie soorten. Fijn dat je de blauwborst nog zo mooi in beeld hebt gekregen. Ik weet ook wel dat je hem liever zingend met gespreide staart in een rietpluim had gehad, maar dat komt een ander keertje wel. De Buizerd was een hele verrassende ontmoeting en lekker dat hij even mooi bleef zitten. De Kiekendief is nog heel aardig gelukt, vooral de eerste foto. Verder mag je ook niet klagen met de grutto op foto 22.
  Mooie serie en leuk om je in het wild te ontmoeten.

  Groet,
  René

  Like

 3. Hoi DIck,
  je hoeft dus niet eens deze kant op want je hebt nu echt zoveel moois kunnen platen dat je daar weer even mee vooruit kunt grinnik… Grapje hoor want onze tijd komt nog wel 😉
  Mooi de blauwborst (foto 8 en 9 zijn echt super) maar ook de rietzanger is een hele mooi. Zelfs een buizerd mooi kunnen platen en een kiek. De grutto’s en de tureluur zijn ook altijd erg leuk om te zien en te kunnen vereeuwigen.
  Alleen jammer van dat paaltje…. ik bedoel je auto!
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  Een zoektocht met een deskundige gids is goud waard, want succes is verzekerd. Natuurlijk blijft het natuur met zijn onvoorspelbare momenten, maar je gaat nooit voor niets. Je bent beloond met een hele reeks mooie beelden en dan ook nog van de gewenste vogels. Dat er nog wat te wensen overblijft is normaal. Je moet niet teveel verwend worden. Je kent het gebied nu dus we verwachten tzt nog meer fraaie beelden uit deze buurt.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick, je hebt al een mooie opener om je blog mee te beginnen! De rietzanger staat er heel mooi op, met als lichte voorkeur voor de zingende rietzanger. Ik ken het roodborstje, maar weet nog niet zolang van het bestaan van het blauwborstje, maar zo is er zoveel wat ik nog niet weet. Het blauwborst is dus “the eyecatcher” waarvoor je bent gegaan en duidelijk ook het vogeltje wat de show steel. Ik weet ondertussen al dat je het niet zo hebt op drukke achtergronden, maar zo zie je ze ook in hun natuurlijke habitat, wat voor veel fotografen een belangrijke informatie kan zijn, om het betreffende onderwerp te gaan zoeken wat ze willen fotograferen. Ik vind de hele reeks mooi van het blauwborstje, met toch een lichte voorkeur voor foto ’08 en 09 Blauwborst op paal’, vind ik leuk met het staartje omhoog 🙂 Ook de andere foto’s zijn mooi vastgelegd: de Kievit, Tureluur, Grutto en Kwikstaartje. Maar om die indrukwekkende roofvogels van zo dichtbij te kunnen spotten, zoals de Buizerd en Bruine Kiekendief, moet toch wel een voldoening geven. Die laatste is dan ook een hele mooie afsluiter! Het was weer een genieten van al jouw prachtige foto’s en commentaar erbij 🙂
  Fijne avondgroetjes, Heidi

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s