8 reacties op “Rondje Bollenstreek

 1. Ha Dick,
  ben even heel vrolijk geworden van dit blog. Heerlijk, die uitbundige kleuren van de tulpen.
  Fuut met jong is een prachtig toetje – héél mooie foto’s.
  En leuk, die patrijzen. Daar verwachten we nu natuurlijk meer platen van.

  Hartelijke groet, Corrie

  Liked by 1 persoon

 2. Een mooie leuke afwisselende serie in dit blog … Lammetje met tong, schattig. De eerste twee tulpenfoto’s, erg mooi met het vage rose achter de tulpen waarop je gefocussed hebt. Links, rechts hoe moet dat jong het al weten maar wel grappig 🙂

  Like

 3. Hoi Dick,
  De bollenvelden heb ik al jaren niet meer gefotografeerd. Waarschijnlijk teveel andere mooie onderwerpen in het voorjaar. Als ik je verhaal aandachtig lees, dan had je toch wel graag een foto laten zien waarbij je zelf – vermomd als toerist – tussen de tulpen had gestaan. Wellicht volgend jaar niet alleen op pad gaan. Mooie futenplaten, met een toepasselijke tekst . En ja patrijzen. Ze zijn zeldzaam en het is echt een buitenkans als je ze een keer van dichtbij kan zien. Wie weet.
  Groet, Kees

  Like

 4. Hoi Dick,
  ik heb echt zitten genieten van veel van deze foto’s. De schapen en lammetjes zijn wel leuk maar toen ik daarna die eerste 2 foto’s van de tulpen zag was ik helemaal verkocht! wat ene mooie foto’s zijn dat zeg. En die heb je dus gewoon met de telelens gemaakt!!! Ook de pasteltulpen zijn een genot om naar te kijken. Echt heel mooi op de foto gezet. Klasse gewoon. En ja, een fuut met een jong op zijn rug is natuurlijk heel vertederend 🙂 🙂
  Mijn complimenten voor de genoemde tulpen.
  Groetjes, Helma

  Like

 5. Hoi Dick,
  de tulpenvelden zijn prachtig! Toch vind ik het fijn dat je ook nog andere foto’s hebt gemaakt en het niet alleen over tulpen gaat. Om bij het begin te beginnen… Wat de lammetjes betreft, ondanks ze wat suf kijken vind ik ze toch aandoenlijk schattig 🙂 Het mooiste plaatje van de lammetjes en moederschaap vind ik ’02. Aandoenlijk tafereel’. Maar het ’04. Brutaaltje’ vind ik wel grappig 😀 De tulpen zijn allemaal mooi in beeld gebracht, met felle en zachte tinten… Maar op kunstgebied vind ik de vlammende roodgele tulp ’09. Binnenwerk’ alsook ’07. Durf ander te zijn!’ en ’08. Uitbijter’ meer kunstzinnig dan de abstracte! Ook de foto’s van de Fuut met jong zijn prachtig, maar de mooiste en grappigste is de laatste ’17 Andere links!’ Ook je commentaar erbij vind ik grappig 😀 En de patrijzen staan er ook mooi op, ondanks ze veraf waren!
  Fijne weekendgroetjes, Heidi

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s