9 reacties op “Groeten uit Beekbergen – 2

 1. Je hebt je flink uitgeleefd op de anemoontjes, er zitten meerdere mooie tussen. Het plaatje van de dag volgens jou staat bij mij toch niet op 1 maar ik val het meest op 7, 4 en 9.
  Gelukkig had je ’s nachts regen en niet overdag. De druppels waren leuk geweest maar acht …

  Like

 2. Hoi Dick,
  De anemoontjes hebben je wel bezig gehouden. Het is natuurlijk wel een kwestie van smaak welke je dan het mooist vind. Nr 6 en 7 scoren hoog bij mij. De cyano- effecten zijn mijn smaak dan weer niet. Van de vlindertjes komt het boomblauwtje ook bij ons in de buurt wel voor, we hadden ze de afgelopen jaren bij ons in de tuin. Voor het groentje moet je inderdaad in het oosten zijn. je bent lekker bezig geweest in je vakantie.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Zo, weer even terug in de tijd, mooie serie, 6 en 9 zijn mijn favorieten. Leuk die vlindertjes, misschien volgend jaar toch ook eens half april naar de Veluwe, want je ziet echt meer vlinders dan hier.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 4. Weer een prachtige reeks, Dick! Bij de bosanemoontjes zijn voor mij foto 7 en 9 de iets betere, maar het toppertje onder de bosanemoontjes is voor mij de afsluiter van deze reeks foto 18. Wat de vlindertjes betreft is het moeilijker te bepalen welke de mooiste is, ik vind ze namelijk alle 4 even prachtig! Ik vind die hele kleine vlindertjes, zoals de blauwtjes en groentjes werkelijk schitterende vlindertjes! Ze behoren tot mijn favorieten onder de vlinders! Hoewel ik het groentje nog niet eerder had gezien. Prachtig! Ik kan niet zeggen dat ik hier al teleurgesteld geweest ben in jouw foto’s. Het is telkens weer een genieten…
  Fijne avondgroet, Heidi

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  dit zijn echt hele mooie foto’s van de bosanemonen. Prachtig met het licht gespeeld en schitterende achtergronden. Hier geniet ik dan ook echt heel erg van. Het cyano is niet zo mijn ding maar gelukkig staan er veel mooie foto’s.
  Ook het boomblauwtje en het groentje heb je schitterend weten vast te leggen.
  Genieten met wederom een grote G.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s