10 reacties op “Groeten uit Beekbergen – 1

 1. Hai Dick,

  Foto nummer 12 is inderdaad een fraaie, maar die van de paddenstoel vind ik nog mooier. Prachtige onscherpte daar. De foto van de heggenmus is ook fraaie. Een aparte houding zo naar achter kijkend. Ik moet wel zeggen dat de stokjes afbreuk doen aan de foto’s. Zo recht afgezaagd is zo onnatuurlijk. Soms ontkom je er niet aan helaas.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick, ik was al snel eens komen piepen (kijken) en heb toen al ‘geliked’. Ik heb het wat druk met de nieuwe aanwinst, 4 kleine kittens en dan nog al de andere katten dat ik wat achterstand oploop met bloggen… Maar nu ben ik hier met mijn reactie op weer een mooie reeks! Bij de struikhortensia vind ik foto 02 de mooiste omdat je zo mooi de nerven en adertjes ziet in de oude bloemblaadjes. Wat de vogels betreft, al zijn het gewone tuingasten, zoveel soorten op eenzelfde plek kunnen spotten is al bijzonder, bij mij is dat nog niet gelukt al die soorten! De heggemus, zanglijster, boomklever en goudvink zijn soorten die ik nog niet in mijn tuin gezien heb noch elders heb kunnen spotten. Bij deze is het fijn om ze bij jou te zien en de achtergrond stoort me niet, dat hoort er nu eenmaal bij, het is natuur! Ze staan er allemaal mooi op! Bij de mosjes, spreekt foto 12 mij het meeste aan, maar de anderen zijn ook prachtig. De foto met de paddenstoel vind ik iets sprookjesachtig hebben en ook wat magisch 🙂 De woelmuisjes vind ik schattig en staan er inderdaad ook fotogeniek op! Maar nog schattiger is het eekhoorntje, zoals je zelf al aangeeft, de ‘kers op de taart’! Dus alles samengevat, weer een prachtreeks waar ik van genoten heb… 🙂
  Fijne avondgroet, Heidi

  P.S.: dank om mij te volgen. 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Volgens mij heb je wel plezier van je nieuwe camera, je gaat wel heel erg hard met bloggen; ik kan je bijna niet bijbenen. Maar ik wil ook niks missen want zoals altijd zijn ook deze plaatjes weer heel erg mooi en dan vooral je mosjes die vind ik altijd bijzonder, groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  die struikhortensia heb je echt mooi weten te vangen hoor. Leuk gespeeld met het licht wat er wel was 😉 ook je ruige haarmos mag er zijn en zeker als je deze in de vergroting bekijkt. Je ziet dan echt zoveel meer details en scherpte.
  Aan vogels ook gebrek zie ik wel en dit is een hele mooie varia. Mooie kleuren en leuke compo’s. Ietwat jaloers kijk ik toch wel naar je eekhoorn!!! Die vind ik zo ontzettend leuk! Een van de weinige dieren die we hier dus niet hebben (maar dat wist je natuurlijk). Ik heb hier weer genoten.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s