10 reacties op “SprokkelMaart

 1. Het is weer een prachtig overzicht geworden. De kikkertjes zijn zo leuk en wat is de krokus met het mooie licht op de stamper bijzonder. Natuurlijk zijn ze stuk voor stuk mooi. En ook de begeleidende tekst.

  Ik heb er weer van genoten en graag tot de volgende keer,
  Lieve groet
  Joke

  Liked by 1 persoon

 2. Eindelijk weer eens een reactie van mij. Ik schaam me diep dat ik je zolang genegeerd heb. Ik heb een aantal van je laatste blogs bekeken en het doet me deugd dat je nog steeds die afwisseling in je foto’s hebt. Veel vogels en macro’s en veel fraaie beelden.

  Een beetje meer landschappen en je bent een all-round fotograaf. 😉

  Gr. René

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  Ik pak de draad weer op. Je blijft lekker bezig met de macro’s en licht-/druppeleffecten. Het is inderdaad een thema waar je lekker mee bezig kan zijn. De toppers van deze sessie zijn deze keer voor mij de kikkers vanuit een lekker laag standpunt.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 4. Zo zie je maar Dick, dat je niet altijd ver hoeft te gaan om mooie foto’s te maken, er valt blijkbaar ook heel wat te beleven in je eigen tuin of in je achterbuurt… 🙂 De badende Ekster vind ik heel leuk en natuurlijk ook mooi. Maar de foto’s van de Bruine kikker(s) (liefde) vind ik SUPER! De macro’s met het mooie bokeh en lichtspel vind ik ook SCHITTEREND! en de foto met de dauwdruppeltjes… Een echte pareltje! De andere foto’s zijn ook een streling voor het oog… Kortom, je hebt ons hier weer een staaltje vakmanschap laten zien en ik heb ervan genoten…
  Fijne avond en slaap wel groet, Heidi

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  als je die badderende ekster door dubbel glas hebt gemaakt dan had je zeker eerst de ramen fink gelapt want het is absoluut niet te zien (in de vergroting al helemaal niet) dat deze foto door het glas gemaakt is. Overigens zijn al je foto’s heel mooi en helder . Het kikkerdril is echt super om te zien zo.
  Jij hebt foto’s over van een maand, Ik nog van 5 jaar terug hahahaha…… ik sla ze steeds over voor weer andere foto’s te maken en zo stijgt mijn archief tot ongekende hoogte! Ik heb weer genoten van deze prachtige foto’s bij je. Vakwerk!
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 6. Hai Dick,

  Heel herkenbaar dat je altijd wat foto’s overhoudt welke niet in andere blogjes passen. De tweede foto van de kikkers en de foto van de druppels zijn voor mij de fraaiste van het stel. Zo’n druppelfoto is vaak weer eentje zoals zovelen, maar deze heeft weel iets extra’s. Leuk die drie druppels die klein naar groot lopen en die lichtcirkels er ook nog bij. Erg fraai.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 7. Mooie sprokkelfoto’s in deze blog , zunde om ze niet te laten zien . Vooral fotonr. 5 kikkerliefde vind ik top, mooie weerspiegeling en bokehbolletjes en ze kijken zo gelukzalig ! Gr. Adria

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s