10 reacties op “Voorjaar in de AWD

 1. Ik vind de foto van het strandschapje prachtig geworden ook de foto van de zwaan vind ik mooi, rest is vanouds de kwaliteit die we inmiddels gewend zijn. Wat een prachtig gebied is de AWD toch, jullie hebben (bijna) alles op één plaats. Super.

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een mooie maart blog, en vooral de vogeltjes heb je er supermooi op. De leeuweriken en de pieper springen eruit. De eekhoorn, ook een leuke ontmoeting. Ik heb er in die periode ook een gezien bij de Oase, maar die was mij te vlug af. Ook de macro’s zijn weer prachtig, vooral de eerste.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  Heerlijk blog heb je weer gemaakt. Het strandschapje vind ik bijzonder fraai. Verder zijn de boomleeuweriken en het winterkoninkje voor mij de toppers, zonder de andere foto’s tekort te willen doen!
  Groetjes, Ditta

  Liked by 1 persoon

 4. Hai Dick,

  Weer een nieuw speeltje voor je en dat zal vast weer mooie foto’s op gaan leveren. Ben benieuwd wat jij gaat fabriceren met lange sluitertijden. Het winterkoninkje is natuurlijk een heel fraai plaatje. In die periode gaan ze inderdaad vaak ze op in hun gezang en zorgen de hormonen ervoor dat ze minder schuw zijn. Mooi. Leuk ook de leeuweriken. Pech dat ze net achter gesloten deuren verder gingen. Maar het plaatje dat wel lukte is erg leuk. De foto van de zwaan is inderdaad zo’n twijfelgevalletje. Ik denk dat hij bij mij ook het blog gehaald zou hebben. Dat tegenlicht zorgt ervoor dat het bijzonder wordt.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  bij jou zie ik dieren in de AWD zie ik zelf daar dus nooit zie! Een eekhoorn (ik wist niet eens dat die daar voorkwamen), paartje ijsvogels en een boomleeuwerik. Ook je bekermosje en paddestoeltje zijn prachtig weergegeven (vooral in de vergroting). Je grijsfilters brachten ook mooie en sfeervolle beelden. Mooie diepte ook in die foto. De drieteentjes zijn natuurlijk altijd leuk om te zien maar o, zo beweeglijk! Het winterkoninkje was je ook al goed gezind. Een prachtig blog met een hele mooie variatie.

  Groet, Helma

  Like

 6. Ik zit hier telkens weer met veel bewondering te kijken naar al jouw prachtige foto’s! Alle vogelplaatjes zijn prachtig, maar het schattigste is wel het winterkoninkje! 🙂 Wat het ‘strandschapje’ betreft, laat jij zien dat ook ‘onze’ stranden magisch mooi kunnen ogen (zeker vanuit dit standpunt)! Ik vind dat het wel iets heeft en zeker niet saai! Bij de macrofoto’s vind ik het bekermosje wel mooi alsook het speenkruid, maar het voorjaarspaddenstoeltje vind ik zo schattig mooi (bijna aaibaar lief). 🙂 Gelukkig en maar goed dat je de opvliegende knobbelzwaan niet in de prullenbak hebt gegooid, daar ben ik blij om! Het opspattend water en lichtspel maken het op zich een bijzonder plaatje! En als laatste maar zeker niet het minste het schattige eekhoorntje… Het plaatje met het eekhoorntje naast de boom, is subliem! Ook het ander is mooi vastgelegd! Ik heb hier weer volop genoten van jouw voorjaars-blog in de AWD 🙂
  Fijne avondgroet, Heidi

  Liked by 1 persoon

 7. Hoi Dick,
  Het blijft steeds weer aardig om te zien wat mensen beleven in de AWD en hoe verschillend een maandoverzicht kan uitpakken. Eekhoorntjes heb ik dit jaar een paar keer gezien, maar ze waren zo snel dat een foto er niet in zat. Boomleeuweriken staan er mooi op, jammer dat je het moment suprême net niet kon zien.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s