11 reacties op “Belofte maakt schuld

 1. Wat een prachtige reportage, ik heb deze nog nooit in Nederland gezien zal zeker aan het feit liggen dat ik in Limburg woon. Prachtige vogels. Mooi stuk weer een beetje wijzer geworden.

  Liked by 1 persoon

 2. De eerste foto is een mooie pose maar … wit op wit is jammer. Het avondlicht in de serie die volgt is dan vele male mooier. Het ochtendlicht ga je nog proberen? Al die takken waarover je het hebt hoort er nu eenmaal bij. Je kunt niet altijd de beste omstandigheden verwachten en zeker niet met vogels. Mij stoort het helemaal niet, het is een leuke vermakelijke en vooral mooie reeks wat je hier laat zien.

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een foto’s ! Vooral de lepelaars in het late avondlicht zijn heel erg mooi en dan de reigers , zoals je zelf al zegt; het lijken de muppets wel ! En dan het voederen van de jonge lepelaars wat een geweldig mooi gezicht . Je hebt je weer flink uitgeleefd maar het is mooi te bekijken, groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 4. Geweldige serie om te zien en het avondlicht geeft het een mooie warme gloed inderdaad bijna romantisch te noemen.
  Al met al een boeiende serie om naar te kijken!

  Liked by 1 persoon

 5. Heel erg mooi Dick.
  Je had er ook geweldig mooi licht bij. Ik ben er dit jaar niet aan toe gekomen maar dat komt wel weer. Je hebt de lepelaars toch aardig vrij weten te platen en ook nog met de jonge erbij, echt onwijs leuk zeg. Ik eb hier met plezier naar gekeken en van genoten :D.

  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 6. Weer een mooie reeks… maar zoals Sandra al aanhaalde “wit op wit is een beetje jammer hoewel de poses anders prachtig zijn! Met het oranje – rood en gele licht erop van de ondergaande zon levert schitterende foto’s op! Je reeks van vorig jaar is ook indrukwekkend mooi! Ik heb hier weer genoten van je prachtige foto’s en leuk verhaal… En ook weer wat bijgeleerd… 🙂
  Fijne avond groet, Heidi

  Liked by 1 persoon

 7. Hai Dick,

  Prachtig licht in het eerste deel en wat een verschil maakt dat toch direct. Volgend jaar toch maar eens tijd hier voor vrijmaken. Het tweede deel is wat betreft het licht duidelijk minder, maar qua momenten en natuurbeleving natuurlijk wel schitterend. Je kunt nou eenmaal niet alles hebben he?
  Maar je hebt wel even heerlijk gebruik gemaakt van je kansen. Leuk ook dat je jongen hebt van verschillende afmetingen. Een hele fraaie serie van het gezinsleven van de Lepelaar.

  Groet,
  René

  Like

 8. Hoi Dick,
  De lepelaars heb ik dit jaar niet bezocht, hoewel het steeds weer een mooi schouwspel is. Als je het zoals jij treft dat je een gunstige plek gevonden hebt om alles goed te bekijken, dan kan je veel leuke momenten vastleggen. Niet alleen de kleurrijke beelden zijn mooi, maar de bedelende jongen hebben ook voor veel aantrekkelijke scenes gezorgd.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s