8 reacties op “Polderen

 1. Wat goed dat jij fietsen en fotograferen kunt combineren, ik vind het te onrustig om steeds af te stappen en spullen uit- en in te pakken, dat komt het fotograferen niet ten goede en van de fietstocht kan ik dan ook niet relaxed genieten. Ik doe deze dingen dus altijd separaat en ja, dan mis je wel mooie momenten als je geen camera bij je hebt.
  Jij hebt een gevarieerde serie neergezet, wat is er veel moois in de natuur in het voorjaar, heerlijk!

  Groetjes Loes

  Liked by 1 persoon

 2. Weer een leuk rondje Dick. Vooral de foto’s van het groot hoefblad vond ik erg leuk. Normaal loop, fiets of je rijd je hier zomaar voorbij. Eigenlijk zijn de bloemen heel mooi. De lepelaars kom ik ook wel eens tegen daar. Maar dan voor mijn werk en komt er van fotograferen eigenlijk niets, helaas. Gr. Leo

  Like

 3. Prachtige serie wederom, ook ik ga er meestal op uit om foto’s te maken van wat er die dag over mijn pad komt. Ben altijd blij wat de natuur me ‘aanbied’ zo kom ik altijd thuis met voor mij leuke foto’s. Ik geniet van je foto’s en verhaal. Dank je wel.

  Liked by 1 persoon

 4. Maak je ook aantekeningen over weer en dergelijke? Valt me op dat je dat allemaal nog zo goed weet terwijl het al zo lang geleden is.
  Lepelaars, voor mij een wens .. voor jouw een terugkerend item. Het duo staat er prachtig op dus ben zeer benieuwd naar je volgend blog.

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  inderdaad jammer van e eerste paar foto’s met het akelig licht maar ja, dat hebben we nu eenmaal niet voor het zeggen. Bovendien ben je voor de lepelaars de dag erna alweer teruggegaan. Die eerste foto van de lepelaar in de tweede serie met zijn vleugels zo mooi gespreid is echt geweldig in de vergroting! Niet dat de andere niet mooi zijn maar deze sprong er net even boven uit.
  Heerlijk om te fietsen en de camera mee te nemen.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 6. Wauw, ik wou dat ik ook zoveel bezienswaardig en fotografeer waardig op mijn fiets route tegen kwam! Ik weet ondertussen dat je dat hekelt al die takken en je hebt wel ergens gelijk, het is niet fraai te noemen, maar ik vind de eerste foto van de lepelaar toch een leuke opener van jouw blog 🙂 Ik heb nog nooit een lepelaar van zo mooi in close-up gezien! De vrijende lepelaars vind ik heel mooi en het lijkt wel of ze je begroeten 🙂 De wintertaling met dit High-Key effect vind ik ook mooi. Het speenkruid met de zachtblauwe achtergrond vind ik ook prachtig! De bloei van het groot hoefblad vind ik uniek en mooi in beeld gebracht. De smient vind ik een leuke mooie eend, fijn dat je die ook zo mooi in beeld hebt gebracht. Daarentegen heb ik al vaker aalscholvers gezien met een lelijke staart, alsof eraan geknabbeld is en ze hebben al zo een korte staart! Maar al bij al heb ik weer genoten van jouw prachtige fotoreportage!
  Fijne avond groet, Heidi

  Like

 7. Hai Dick,

  Unieke locatie toch daar bij Haarlem. Voor mij net even teveel uit de route om er in de avonduren naartoe te rijden. Want hoewel de vogels er mooi op staan, is toch wel duidelijk dat je er op een later tijdstip naartoe moet gaan. Gelukkig heb jij daar al de tijd voor gehad en mooie platen gemaakt. Leuk om het verschil te zien tussen die twee aalscholvers. De eerste is toch een stuk mooier met dat zwartere kleed.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s