13 reacties op “Dauwtrappen in Elswout

 1. Ik snap precies wat je zoekt Dick, maar oh wat is dat lastig te vinden hè?
  Maar even goed toch mooie plaatjes hoor. Ik mag ook graag af en toe een kijkje nemen op Elswout, je vindt er altijd wel wat.

  Groetjes Loes

  Liked by 1 persoon

 2. Hallo Dick,
  Er zitten toch weer hele mooie foto’s bij hoor. Dat het niet altijd vanzelf gaat kennen we allemaal wel denk ik. Misschien houd dat ons wel scherp. Succes en tot ziens.

  Like

 3. Hoi Dick,
  Ook maar eens weer in blogland kijken,
  wat zet je hier een mooie foto’s neer..fantastisch!
  prachtig! vooral de foto van de anemoontjes en de wilde hyancinten
  zijn super!!
  Fantastische Blog!!
  Groet Nieske

  Liked by 1 persoon

 4. Hai Dick,

  De foto met het huisje knalt er tussenuit. Je hebt daar wel het ideale moment van de dag te pakken.
  Mooi het huisje in de zon en het water zo glad als een spiegel. en dan ook nog eens zo’n mooie uitsnede. Heel mooi.
  Hoewel je bloemenfoto’s ook weer zeer fraai zijn, valt mij iets wanneer ik gewoon eventjes langs de foto’s scroll. Ik mis eigenlijk wat foto’s waar meer ruimte inzit. Dus iets meer afstand van de bloemen. Geen idee of dat mogelijk was. Ik vind dat soort beelden in ieder geval altijd wel erg mooi.
  Hangt de foto met het huisje al ergens in huis?

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 5. prachtige serie, mooie bloemen die sneeuwroem en ook heel fijn in beeld gebracht. Dit soort fotografie vind ik zo lastig, je blijft maar draaien met je camera tot je die mooie bokeh hebt, en heb je dan die lichtbollen moet je ook je onderwerp daar nog mooi voor krijgen….je blijft maar draaien (is mijn ervaring). De foto met het huisje en de spiegeling vind ik super, die zou ik zelf graag gemaakt hebben. Goed idee om eens in het voorjaar naar Elswout te gaan, ik ga vooral in de herfst vanwege de kleuren en de paddenstoelen, maar jij laat zien dat het voorjaar ook wat te bieden heeft.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 6. Zucht……………. zo onwijs mooi dit! Ik voel me nu echt gehandicapt als ik zie wat jij hebt gefotografeerd. De een is nog mooier dan de andere en zo gaaf van kleur ook. De Roze Sneeuwroem is helemaal geweldig om te zien. Trouwens…. al je foto’s zijn geweldig. Dat huisje in het midden met de weerspiegeling is echt een voltreffer. In de vergroting zie je pas echt hoe mooi en sfeervol deze foto’s zijn. Ik zou er echt heel wat voor over hebben gehad om daar ook te zijn Dick.
  Wordt dus hoog tijd dat die rug van mij weer echt gaat staan!!!
  Een welgemeend compliment.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 7. Hallo Dick, mijn complimenten voor je geduld. Het spreekwoord zegt het al. Geduld is een schone zaak en je foto’s zijn hier weer het bewijs van. Ik hoop ooit datzelfde geduld te vinden.
  Prachtig!
  Groeten,
  Roos

  Like

 8. Hallo Dick,

  dat sprookjeshuisje staat daar zó romantisch in het bos. Jij hebt er een schitterende foto van gemaakt; prachtig met dat licht erachter en de spiegelingen ervoor.
  De sporenkapsels vind ik de andere topper van deze serie. Maar al je bloemen zijn zeker ook om van te genieten. En dank voor de naam van de prachtframboos. Ik had die vorige maand op de foto gezet, maar wist niet wat ’t was.

  Hartelijke groet, Corrie

  Liked by 1 persoon

 9. Hoi Dick, je reeks is weer prachtig, al is het misschien niet helemaal wat je zocht of wilde! We willen allemaal graag die wonderbare en toverachtige plaatjes schieten… De ene slaagt er al beter in dan de andere, maar de grootste factor die je daarbij nodig hebt, is dat beetje geluk en dat hebben we niet zelf in de hand! Toch zitten er weer pareltjes tussen die ook betoverend zijn! Het nat gras vind ik zacht van kleur met een schitterend bokeh! Het kapelletje is voor mij de TOPPER en echt sprookjesachtig! De bloemetjes zijn een waar FEEST! Je mag er best wel trots op zijn op deze reeks!
  Groetjes, Heidi

  Liked by 1 persoon

 10. Wat een gegoochel met de feestverlichting maar het levert wel hele mooie plaatjes op ! Maar ook het gras in de ochtendzon is en prachtplaatje maar het mooiste vind ik toch de blauwe sneeuwroem nr 21. Ik heb weer genoten van je mooie blog, groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s