10 reacties op “AWD 09-03-2017 ‘Op herhaling’

 1. Nou zeker boeiend genoeg hoor. Je macro’s vind ik prachtig en ook de IJsvogelfoto’s maken me jaloers. Natuurlijk kan het altijd beter maar het gaat toch ook om het plezier van het maken en meemaken! en ik kijk er met plezier naar.

  Liked by 1 persoon

 2. Ongekend wat een prachtige foto’s, schitterend vastgelegd. Altijd genieten. Ik zou niet kunnen zeggen wat de volgende stap moet zijn. Ik wacht het gewoon af. Succes met jde nieuwe blog!! 🐝🐝 gr. Joke

  Liked by 1 persoon

 3. Dit is dubbel genieten, Dirk en wat heb je dit prachtig weten vast te leggen!!
  Ik ga ze nu in het groot bekijken… 😉
  Lieve weekendgroetjes van Anna

  Like

 4. Hoi Dick,
  Met die mosjes en macro ben je toch wel in je element. Het is duidelijk dat je er de tijd voor moet nemen om er wat moois van te maken, en natuurlijk moeten de omstandigheden dan ook meewerken. De serie mag er zijn.
  IJsvogels spotten is er bij mij nog niet van gekomen. In ieder geval is het een goed teken dat de vogels zich in het gebied goed thuis voelen. We gaan er ongetwijfeld nog meer van zien.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick, ondanks de herhaling blijft het toch nog steeds mooi en boeiend om naar te kijken! En blijkbaar waren de omstandigheden en factor geluk je ook gunstig! Ik vind de kleuren van de mosjes mooi en zacht, ik hou er wel van. Ook met de dauwdruppels vooral bij de eerste foto. Het Bokeh (de grote en of kleinere bollen zoals jij die noemt) vind ik ook heel geslaagd! 6 en 7 hebben inderdaad een magisch beeld, schitterend! De ijsvogeltjes was ook weer een genot om naar te kijken… Ondanks de verre afstand toch wel mooi in beeld gebracht en leuk de commentaar die je erbij hebt gemaakt 🙂 De actiefoto’s van de ijsvogeltjes vind ik het leukst en mooist met een lichte voorkeur voor foto 19. Bij de zittende ijsvogeltjes vind ik foto 17 en de laatste drie het mooist. Maar algemeen vind ik het weer een prachtige reeks en heb er met bewondering van genoten.
  Groetjes, Heidi

  Liked by 1 persoon

 6. Weer een mooie blog van je, heerlijke kleuren van mooie mosjes en vooral als de bling-bling erbij komt is het feest ! Geduld is een schone zaak en niet altijd komt de zon meteen tevoorschijn. Ook de serie met de ijsvogels is leuk om te volgen, misschien geen topfoto’s maar toch heel leuk om ze zo bezig te zien en je verhaal erbij maakt het weer helemaal compleet ! Groetjes Adria

  Like

 7. Hoi Dick,
  Ruig haarmos of niet: het zijn prachtige foto’s; heel sfeervol en mooi van kleur. Ook je toverballen zijn goed gelukt.
  De serie ijsvogels vind ik heel leuk. Dan wel geen topfoto’s, maar ze illustreren je verhaal wel goed.

  Hartelijke groet, Corrie

  Like

 8. Hai Dick,

  Knappe serie foto’s. Leuk dat er zo’n duidelijke splitsing in het blog zit. De kwaliteit van de toverballen en het mos en de mooie momenten met de ijsvogels. Daarmee laat je toch zin hoe goed je dat kleine spul in beeld kunt brengen.
  Met de ijsvogels heb je natuurlijk wel een hele leuke serie te pakken. Het graven van een nestgang zie je niet erg vaak. Jammer dat het een plek is waar je geen topplaten kunt maken, want je hebt daar wel een erg mooi plekje gevonden.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 9. Hoi Dick,

  je zal begrijpen dat ik aardig groen ben uitgeslagen bij het zien van die prachtige foto’s van de ruige haarmosjes met die dauwdruppels. Zo gaaf dit en zo mooi vastgelegd. Deze foto’s moet je ook echt in de vergroting bekijken want anders zou ik en jou en mezelf tekort doen. Prachtig gewoon.
  Ook ben je er aardig in geslaagd om de ijsvogeltjes vast te leggen. Ik heb geen idee waar die ijsvogelwand zit (is dat vlakbij de vossen??) Ik hoor dat vast nog wel eens van je/. Van deze serie heb ik in ieder geval weer vreselijk genoten.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s