9 reacties op “Donker Haarlem

 1. Hoi Dick,
  ik moet zegen dat je deze materie toch echt wel goed onder de knie hebt hoor.
  Nachtfotografie is ook lang niet gemakkelijk maar bij lijkt het wel vanzelf te gaan.
  Ook van mij de complimenten voor deze prachtige serie foto’s!
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  Haarlem by night is je goed gelukt. Het is een fraaie impressie geworden die vooral degenen die Haarlem kennen zal aanspreken. Ik kan mij voorstellen dat in een stad fotograferen een bepaalde spanning met zich meebrengt. Je weet nooit hoe omstanders zullen reageren, of ze nu in hogere sferen zijn of niet.
  Groet, Kees

  Like

 3. Deze missie is niet alleen goed tot einde gekomen maar ook weer heel geslaagd! Dit bewijst dat je van alle markten in de fotografie thuis bent, Dick! Je weet er de sfeer in te brengen… En het verhaal rond de plaats is best interessant en met interessante en leerrijke informatie over de instellingen die je gebruikt bij nachtfotografie, waarvoor mijn dank, Dick!
  Groetjes, Heidi

  Liked by 1 persoon

 4. De serie is erg mooi geworden Dick maar ik was toch wel verbaasd om te lezen dat het er op een vroeg doordeweekse avond zo aan toe gaat. Een schril contrast met toen ik samen met mijn dochter een sessie avondfotografie deed op een zaterdagavond anderhalf jaar geleden in Haarlem. Wij vonden het namelijk doodsaai, amper iemand te zien op straat. Een mannelijk persoon die we tegenkwamen sprak ons toen aan, zogenaamd wat we aan het doen waren…. Bleek dat hij wel iets zag in een moeder-dochter onderonsje met hem… Helaas voor hem zagen wij dát nou weer niet zo zitten.
  De foto’s van het station zijn trouwens prachtig, ik wist niet dat het zo mooi is. Je nabewerking ziet er heel goed uit en de resultaten liegen er dan ook niet om. Is Haarlem toch leuker dan we dachten ;-).

  Groetjes,
  Marianne

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s