15 reacties op “AWD 07-03-2017

 1. Prachtige kleuren met de mossen, zo mooi de paddo uit het mos rijst! Blij dat je ons mee laat genieten van de IJsvogels, ik had het verhaal ook niet graag gemist zoals jij het neerzet. 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick, je heb hier weer een mooie reeks geplaatst! Bij de mosje heb ik een voorkeur voor foto: 06 Rood blad van het Purpersteeltje. Foto: 04 Paddo op mos; vind ik ook heel mooi en leuk! En hoewel ik je verhaal ook wel leuk vind, valt me op vaker dat je niet altijd echt tevreden bent over je eigen foto’s of niet altijd zoals je het in je gedachten had/hebt! Je bent wel heel kieskeurig als ik dat mag zeggen! Maar ik vind dat je niet moet klagen, want je brengt hier toch steeds opnieuw prachtige foto’s waar menig fotograaf toch wel een beetje jaloers op is of al heel blij zou zijn met zo een resultaten! zoals bvb: de Boomkruiper, die heb je toch wel heel mooi in beeld, daar zou ik al heel blij mee zijn en ik ben er zeker van dat menig andere mensen/ fotografen het met me eens zullen zijn. Dit is het leven in de natuur, dat kan je een beetje naar je hand zetten, maar soms moet je ook tevreden zijn met hoe het zich toont! Ook de ijsvogeltjes, man dat is van op een hele verre afstand, en toch heb je deze twee prachtige vogeltjes mooi en scherp in beeld weten te brengen. Ik vind dat gewoon knap en wou dat ik ook zo’n mooie foto’s kon maken, dan kon mijn dag niet meer stuk! Geniet de dag en van je foto-momenten!
  Groetjes, Heidi

  Like

 3. Hoi Dick,
  Niet alleen de macro’s zijn mooi, maar het verslagje van de verliefde ijsvogels mag er ook zijn. Ik zag op de site van Waternet dat je ook daar gepubliceerd hebt: foto van de maand, gefeliciteerd!
  Groet, Kees

  Like

 4. Simpele mosjes maar wat heb je ze weer mooi vastgelegd met mooie softe kleuren , zelfs een paddenstoel ook mooi op de plaat. En dan de ijsvogels , wat een feest om ze zo te zien, lekker hoor om dat op je gemakje te kunnen bekijken en fotograferen, geweldig ! Groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

 5. Handig zo’n Beeldencarrousel . Lekker een paar keer bekeken. Je hebt inderdaad een mooie oogst voor een dag, zeg! Vooral de mosjes met dauw, schitterend, maar die ontmoeting met de ijsvogels is heel fraai en ik zou toch wel blij zijn met deze mooie amoureuze beelden ♥♥..De dodaars en het kuif-vrouwtje zijn ook heel fraai, maar die vink, is super met dat licht en die kleuren!
  fijn weekend, groetjes, Maria

  Like

 6. Prachtig die mosjes, mijn voorkeur gaat uit naar nrs. 1 en 5.
  De IJsvogels vind ik super hoor, je zult het maar voor de lens krijgen! het gaat toch niet altijd om perfecte foto’s maar vooral toch om het plezier dat je hebt met het maken ervan!
  Ik heb me hier in ieder geval weer super vermaakt met jouw foto’s!

  Liked by 2 people

 7. Hoi Dick,
  onwijs gaaf vind ik je mosjes 🙂 Ik ben sowieso al gek op mosjes dus ik en een grote fan van dit soort foto’s. Heerlijk gewoon en prachtig gedaan. Natuurlijk is ook het love koppel van de ijsvogels erg leuk gedaan. je staat inderdaad op de site van waternet 🙂
  Groetjes, Helma

  Like

 8. Hai Dick,
  Een mooi veelzijdig blogje met de ijsvogels als hoogtepunt. Die momenten zijn practhg en dat komt uitstekend over in je foto’s. Tuurlijk kan het altijd mooier en beter, maar dit is wel super. Een mannetje en een vrouwtje bij een nestlocatie dat moet wel resultaten op gaan leveren. Nou nog een mooi standpunt vinden.
  O ja, knappe macro’s ook van de mossen 😉
  Groet,
  René

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s