19 reacties op “Bezigheden Binnenshuis – Februari

 1. Weer een mooie druppel reeks, Dick! Foto 1 vind ik de mooiste qua kleur. Foto 4, 6, 7 en 18 zijn het interessantst door de botsing! En foto 9, 10 en 12 zijn net kroontjes en heel leuk om te zien! Maar het totale pakket is super! Ik zou het niet kunnen, denk ik zo. Op zijn Belgisch “Chapeau” petje af!
  Groetjes, Heidi

  Liked by 1 persoon

 2. Ik vind dit geweldig om te zien. Ik vraag me af of ik er het geduld voor zou hebben maar zou graag zo’n mooie reeks maken.

  groetjes van Ank

  Like

 3. Heel mooi, super! Eigenlijk zou je langer dan een paar seconden bij een foto stil moeten staan, maar daar heeft/neemt niemand de tijd voor. Er zijn te veel fotografen..! 😉

  Like

 4. Allemachtig Dick,
  het zal je duidelijk zijn dat ik toch wel met een behoorlijk groene kleur hierna zit te kijken!!!!! Ik probeer het niet eens meer want dit vereist echt wel het nodige vakwerk (waar jij inmiddels behoorlijk in bent gegroeid). Een erge leuke serie waar ik met plezier, maar ook een beetje afgunstig naar heb gekeken.
  Fijne Paasdagen.
  Groetjes, Helma

  Like

 5. Hoi Dick,
  Je bent lekker bezig geweest. Wat een bijzondere beelden tover je ons hier voor. Je moet daar niet alleen zin in hebben maar je moet het ook kúnnen. Petje af voor wat je ons hier voorschotelt.
  het is fascinerend om te zien wat voor bijzondere effecten vallende druppels kunnen veroorzaken.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

  • Dank voor je reactie, Dirk. Nee, ik gebruik hierbij geen elektronica. Dat vind ik de investering (nog) niet waard. De meeste druppelfoto’s zijn ook prima te maken zonder timers. Gewoon goed concentreren en veel opnames maken. Ervaring helpt wel, maar voor botsende druppels moet je echt geluk hebben.

   Like

 6. Hai Dick,

  Petje af hoor voor de resultaten. Hoewel je wel een kleine dosis geluk moet hebben voor echt spectaculaire resultaten, ben je er in geslaagd om de geluksfactor aardig uit te schakelen. De eerste vind ik de allermooiste van de hele reeks. De kleuren en het verloop daarin zijn zeer aansprekend. De nijntje-foto is wel een hele knappe. Ik ben benieuwd hoe veel moeite dat gekost heeft.
  Foto 26 behoeft nog een beetje nabewerking zie ik. Daar zit nog wat ruis op diverse plekken.
  Complimenten Dick voor deze zeer fraaie serie.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

  • Bedankt voor de complimenten, René en ook voor de oplettendheid bij het bekijken van de foto’s. Wat er met 26 fout is gegaan weet ik niet, maar die ziet er inderdaad niet uit. Ik heb hem inmiddels vervangen voor een beter exemplaar.
   Die nijntje-foto is nou net één van de makkelijkste om te maken. Gewoon water zonder kleurstof laten druppelen met een plaatje van Nijntje (of wat dan ook) erachter. Plaatje moet eigenlijk op zijn kop staan, maar dat had ik hier niet gedaan. Foto is gespiegeld,vandaar.
   Groet, Dick

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s