9 reacties op “Kooilust

 1. Hoi Dick,
  Dat is weer eens wat anders. Mosjes fotografeer ik zelden, maar ze kunnen toch fraaie beelden opleveren. De sporenkapsels zijn hier een goed voorbeeld van. Als je de kans hebt een wilde eend van dichtbij te fotograferen valt past echt op hoe mooi de woerden zijn. Teveel zon geeft helaas al gauw wat glimmende lichte plekken. Tot slot, een bloeiende hazelaar heeft een mooie bloeiwijze zoals je laat zien.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. Voor menig mensen zijn mossen ondergewaardeerd, maar voor de natuurliefhebber best aanlokkelijk en interessant en leuk om te fotograferen! Al zeg je wel eens dat je er niet veel verstand van hebt, kom je hier toch telkens weer opdraven met mooie plaatjes! De wilde eend woerd vind ik prachtige. Het is ook een prachtige eend met zijn glanzende groene kop, bruine hals, het paars in de vleugelpennen en de knal gele bek. Ook de paddenstoelen zijn een oogstreling en de krokussen een mooie afsluiter van dit blog.
  Groetjes, Heidi

  Like

 3. foto 3, heel mooi … De meeste mensen lopen met hun grote voeten over al die mosjes heen maar jij doet er weer een mooie reeks aan besteden. Een koppel wilde eenden valt hier dagelijks weer uit de lucht in onze vijvers (zoals elk voorjaar) Zeker zijn het mooie beesten, gewoon is maar relatief.

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  je krokussen zijn heel mooi maar ik val als een blok voor al die prachtige mosjes. Nou was ik al niet sterk de laatste tijd maar deze mosjes maken dat ik toch lekker weer even opveer. Prachtige mosjes en zo mooi gefotografeerd.
  Groetjes, Helma

  Like

 5. Wat kan simpel mos toch mooi zijn en zo is het met heel veel als je het maar wilt zien ! Echt mooi om te zien zijn de knikmosjes zo fragiel en teer, heel bijzonder. Ook de bloeiende hazelaar is ook favoriet van mij en de poetsende eend lekker in het zonnetje. Weer een mooi blogje met mooie macrofoto’s, groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

 6. Hoi Dick, Heel fraai!! Je zat in mijn “achtertuin” Jammer dat ik het niet wist, ik weet de mosjes allemaal precies te staan….maar dat je heel veel hebt gevonden blijkt wel uit deze schitterende fotoserie!
  groetjes, Maria

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s