10 reacties op “Bijvangst in Water- en Buitenland

 1. Hai Dick,

  Je bent ook wel een beetje ongeduldig he? Het opgeven nadat je een rondje hebt gelopen….
  Ik heb ook twee a drie uur moeten wachten, voordat ze zich goed lieten zien. Maar de aanhouder wint hoor. Volgende winter gewoon weer proberen. Leuk die torenvalk op die uitgebloeide zonnebloem. Ik heb bijna dezelfde foto en die torenvalk is behoorlijk gewend aan mensen. Je hebt er een prachtige serie aan overgehouden. Foto’s waar poetsende vogels opstaan, geven altijd iets extra’s. prachtig ook die buizerd. Het bewijst maar weer eens dat je de vogels het best op je af lunt laten komen. Als je stopt voor zo’n vogel, dan is hij meestal direct verdwenen. Erg fraai.
  Nog ff en dan spreken we iets af.

  Groet,
  René

  Like

  • Noem het maar ongeduldig… alles bij elkaar heb ik op diverse locaties toch zo’n 11 uur achter de baardmannen aangelopen… Lijkt me leuk om binnenkort samen iets te ondernemen.

   Like

 2. Baardmannetjes heb ik ooit bij toeval gezien en kunnen fotograferen. Maar nog nooit heb ik een torenvalk mooi op de foto kunnen zetten dus ik ben jaloers op jouw prachtige serie foto’s van deze mooie vogel!

  Like

 3. Hoi Dick,
  de baardmannetjes staan bij mij ook altijd nog hoog op de lijst. Al vele malen er op uit geweest maar ze nog nimmer kunnen fotograferen.
  De foto’s die je hier laat zien zijn ook niet te versmaden. De Torenvalk en buizerd heb je toch aardige kunnen platen. Vergeet ik nog te zeggen dat je openingsfoto in dat grijze weer echt een geweldige mooie foto is. Tussendoor nog een een paartje smienten en een roodborstje.
  En je moet ze ook wel in de vergroting bekijken want dan komen ze pas echt goed uit.
  Groetjes, Helma

  Like

 4. Hoi Dick,
  Uitstapjes die weinig tot geen resultaat opleveren komen mij bekend voor. Ik ben een aantal dagen zonder een enkele foto thuisgekomen. Als je zo jouw beelden bekijkt krijg ik het gevoel dat je toch niet hoeft te klagen. Vooral de afsluitende serie van de torenvalk is er een waar je tevreden over mag zijn. En de baardmannen ? Wat zal je blij zijn als het je een keer lukt, na zoveel tijdsinvestering.
  Prettig weekend, Kees

  Like

 5. Soms zit het mee en soms zit het tegen maar toch heb je weer een mooie blog gemaakt ! Vooral de eerste vind ik super mooi ! En dan de plaatjes van de torenvalk een fotogenieke vogel, heel erg mooi en in allerlei standjes op de gevoelige plaat vastgelegd. Groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s