7 reacties op “Misleidend en Klef

 1. Wat een mooie blog heb je weer online gezet ! Nr 4 de highkey klokjes is top , de ‘Cyanotype Collection’ spreekt mij niet zo aan maar smaken verschillen. En als dan de late middagzon erbij komt wordt het nog mooier, nr 12 en nr 18 heel eenvoudig maar dat spreekt mij toch het meest aan, super ! Maar nr 23 (de onscherpe) spant voor mij de kroon, heel gaaf gedaan ! Ik heb weer genoten van je blog, groetjes Adria

  Like

 2. Om maar te beginnen met wat het meest in de smaak valt, nr 18 t/m 21
  Je hebt goed je best gedaan met de klokjes … zo vaak niet in de sneeuw. Cyaan vind ik best aardig in dit geval. Een goede keus.
  Zag deze week pas voor het eerst sneeuwklokjes maar ben er niet voor door de knieën gegaan.

  Like

 3. Wat nou klef! Ik vind het juist een heel mooi blog en je hebt ook nog sneeuwklokjes kunnen fotograferen. En dat niet alleen maar je hebt deze voorjaarsbodes werkelijk in vele variaties kunnen ‘klikken’. Met en zonder tegenlicht met en zonder sneeuw (al vind ik die in de sneeuw echt onwijs mooi). Met warme en koele kleuren dus niks niet klef!
  Echt heel erg mooi.
  Groetjes, Helma

  Like

 4. Namens Kees via mail en op Google+ :

  Hoi Dick,

  Ik probeerde vanmorgen op jouw laatste publicatie te reageren maar dat lukte om de een of andere duistere reden niet. Toen ik het nogmaals probeerde kreeg ik de melding dat deze reactie al eerder was gegeven. Ik kon daardoor ook niet gaan voor een herkansing. Via Google+ heb ik alsnog mijn reactie kunnen geven. Opmerkelijk, volgende keer beter.
  Groet, Kees

  Hoi Dick,
  Sneeuwklokjes in de sneeuw, zo hoort het eigenlijk ook. De platen met cyano spreken mij niet aan, een kwestie van smaak. Dat geldt ook voor platen waar geen scherpe onderdelen in te vinden zijn. Maar de platen met warm licht vind ik heel mooi, met of zonder bokeh. Maar vooral de sneeuw brengt voor mij wat extra’s, waarbij spelen met de witbalans nog wel eens onverwacht kan uitpakken. Het was het kijken en lezen weer waard.
  Groet, Kees

  Like

 5. Sneeuwklokjes, ze hebben hun naam niet gestolen en horen volgens mij dan ook tot de winter, ook al geven ze voor velen het voorjaarsgevoel. Ondanks hun eenvoud zijn ze tenger, puur en heel mooi! Ik hou ervan! Wat de hele sessie betreft vind ik ze bijna allemaal even mooi, met uitzondering de onscherpe, die mij het gevoel heeft dat ik dubbel zie en zo staat het er ook op. Eenvoud siert en ondanks hun eenvoud weet je het toch heel boeiend te maken, als ook de tekst erbij en dat spreekt mij zo aan telkens als ik je blog bezoek! Wat de kleuren betreft, ik vind het goed dat je hiermee experimenteert, dat doe ik ook vaker experimenteren en ik vind het geslaagd! En zoals Sandra zegt: “Cyaan vind ik best aardig in dit geval. Een goede keus”. Daar ben ik het mee eens.

  Groet, Heidi

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s