14 reacties op “Nachtwerk

 1. Het is niet mijn fotografiesmaak maar je foto’s doen het wel. Zeker de oude straatjes. De bekende delen van Amsterdam doen me niet veel maar das omdat ze zo bekend zijn. Misschien dat ik me er weer eens aan ga wagen…

  Like

 2. Hallo Dick,
  nachtfotografie gaat je erg goed af; mooie foto’s laat je hier zien.
  Heel leuk vind ik de brug naar NEMO met het “rode vlaggetje”; erg mooi de kas van de hortus, vooral door de mooie kleuren en de spiegeling (jammer, dat houten vlak rechtsonder). En verder de meer “klassieke” beelden 6, 12 en 14.

  Hartelijke groet, Corrie

  Like

 3. Hoi DIck,
  ik heb al eerder gemekt dat deze vorm van fotografie jou ook hele goed ligt. Ik zou er echt niks van bakken denk ik. Je moet deze foto’s ook echt in de vergroting bekijken want anders zou je jezelf tekort doen. Prachtige en mooi belichte elementen en echt supermooi! Mijn complimenten.
  Groetjes, Helma

  Like

 4. Ook dit gaat je goed af, avondfotografie blijft altijd boeiend met alle mooie kleuren. Een hele mooie serie geworden van allerlei plaatsen. Erg leuk, zeker van genoten Dick. Hart. groet van Joke

  Like

 5. Hai Dick,

  Nacht- en macrofotografie zijn toch wel twee hele sterke punten van jou. In korte tijd heb je een grote ontwikkeling doorgemaakt in beide takken van fotografie. In dit blog laat je toch ook weer een sterk staaltje fotografie zien. Nachtfotografie is niet mijn favoriete bezigheid, maar je maakt het wel aantrekkelijk om er vaker op uit te trekken. Nummers 6 en 12 zijn voor mij de sterkste platen van deze serie. Beide zou ik zo in mijn huiskamer ophangen. Erg mooi!

  Groet,
  René

  Like

 6. Nachtfotografie is een van de moeilijkste takken in de fotografie, maar zoals jij ze op plaat weet te brengen lijkt het wel een makkie. Je foto’s zijn weer schitterend en ik kijk er heel erg graag naar. Het heeft iets magisch met al die kleuren. Wat mij betreft mag je dit zeker blijven verder doen. Zelf zou ik het ook graag kunnen. Wie weet leer ik het ook nog eens 🙂
  Vriendelijke avondgroet, Heidi

  Liked by 1 persoon

 7. Telkens als ik bij jou Nachtwerk zie denk ik… oh dat moet ik ook weer eens doen! om het vervolgens weer te vergeten 😦 Nou ja, wie weet, ooit…. want ik vind dit wel erg gaaf.
  Nr 11 vind ik de mooiste, zo lekker nostalgisch, maar 6 en 8 springen er ook uit.
  Knappe serie!

  Groetjes Loes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s