14 reacties op “AWD Trilogie – 2.Winter

 1. Wat had ik daar die dag ook graag rond gelopen, maar helaas, ik moest werken.
  Wat was het mooi! Echt Genieten met een hoofdletter G.
  Gek, jouw saaie landschapsfoto (nr5) vind ik nou juist een van je mooiste, heel sfeervol en een prachtige compositie.
  Nr 28 is in mijn ogen wel wat saai ook al zijn die bomen prachtig om te zien, dan is 26 van hetzeflde kanaal een stuk interessanter qua compositie. Naar mijn mening dan 😉

  Groetjes Loes

  Like

 2. Erg mooi , zowel deel één als deel twee !!
  Wat is het AWD een sprookje als er rijp is en een fantastische foto van Bambi ;))
  Met veel plezier gelezen , dank je wel !!

  Like

 3. Idd een lange blog maar ik heb zitten genieten ! Wat een prachtige beelden, ik kan niet zeggen welke nu de mooiste is , de omzetting naar sepia is mooi gedaan. Dus dat is een watersnip ?! Ben me ook al een paar keer rotgeschrokken van zn paniekerige vertrek . Hopelijk morgen weer een kans op een wiitte wereld, groetjes Adria

  Like

 4. Hai Dick,

  Ook ik moest helaas werken op die dag, want dit soort dagen zijn dun gezaaid in een jaar. Je hebt een flink aantal prachtige landschapsfoto’s gemaakt en het is dan ook niet gek dat het een lang blog is geworden. De foto’s waarop de bandensporen te zien zijn vind ik minder. Voor een gebied als de AWD helaas niet te vermijden, maar de foto’s zonder bandensporen zijn echt veel mooier. Wat opvalt in bijna alle foto’s is de mooie scherpte en kleuren. De nabewerking is uitstekend gedaan. Leuk die watersnip. Zo zie je maar dat het werkt om de vogels naar je toe te laten komen. Ik weet wel waarom de snip wegvloog en je net geen betere kansen kreeg. Waterrallen en watersnippen gaan gewoon niet samen. Als er een waterral in de buurt is, kun je de snippen wel vergeten.
  Een prachtig blog om e bekijken Dick.

  Groet,
  René

  Like

 5. Pffffff……….. mag ik nu even jaloers zijn ja!!!! Wat prachtig is dit!!! Ik moet echt teveel werken hahahaha…. ik zag de mist en de mooie rijp en ik kon geen vrij krijgen. Ik kon er zelfs niet eens even tussenuit. Ik vind dit werkelijk schitterend om te zien. En ja, ik ben groen ja! Wow . Ik geraak er niet op uit gekeken en moet tussendoor gewoon naar adem happen! Ik benijd je. Neem daarbij ook nog een snip en waterral. Zucht……………..
  Groetjes, Helma

  Like

 6. Hoi Dick,
  Het was toen inderdaad een heel bijzondere dag. Ik ben toen in een heel ander deel van de AWD geweest. Het is wel duidelijk dat je overal je hart kon ophalen, getuige de beelden die je laat zien. Toch blijft het lastig de bijzondere sfeer van een mistige, berijpte wereld vast te leggen. Op de foto is het nog wel eens heel anders dan je in werkelijkheid dacht te zien. Je hebt in ieder geval verschillende facetten meegemaakt en hier laten zien. Het is dan een kwestie van smaak welke plaat je dan het meest aanspreekt. Dit verslag geeft echter een prachtig overzicht van deze dag.
  Groet, Kees

  Like

 7. Wat een prachtige (jaloersmakende ) serie, ook ik kon geen vrij krijgen om de hele dag van die moois te genieten,had gelukkig in de middag nog een paar uur. Als ik dan deze foto’s zie van de voor mij zo bekende plekken van de AWD, baal ik alweer een beetje. Zo mooi. Ik geniet van jouw hele serie, prachtig allemaal. Dat lieve hertje in het witte landschap is ook top. Misschien is rijp nog wel mooier dan sneeuw, nog sprookjesachtiger en sfeervoller. Dat prikkeldraad is nu wel erg prikkelig geworden maar ik vind het een geweldige foto.
  Heerlijk blogje, jammer dat dit verschijnsel maar zo weinig voorkomt in Nederland.
  groetjes Ghita

  Like

 8. Pingback: AWD Januari 2017 | Yemrev Kiekt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s