12 reacties op “AWD Trilogie – 1.Herfst

 1. Jouw paddenstoelenfoto’s zijn altijd een lust voor het oog dus helemaal niet erg om ze ook na het seizoen nog te zien. Maar ook je vogelfoto’s in dit blog zijn schitterend om te zien.

  Like

 2. Ha Dick,nog steeds in de herfssferen….
  Mooie serie hoor, ja en als je nog in de herfst zit mogen de zwammen niet ontbreken, en daar ben jij heel goed in..ehhhh, ik bedoel in het fotograferen van zwammen.
  De grote bonte specht is mijn favoriet, gevolgd door de ijsvogel.
  Prachtig eerste deel, ben benieuwd wat deel 2 gaat brengen
  groetjes Ghita

  Like

 3. Of het nu het seizoen is of niet, als de foto’s mooi zijn gaat het nooit vervelen. En jouw foto’s zijn prachtig, zowel de zwammetjes als de vogels, hoewel ik toch een lichtere voorkeur heb voor de vogel(tje)s

  Like

 4. Hoi Dick,
  Er valt nauwelijks aan te ontkomen: volgens mij vertoon je toch lichtelijke tekenen van paddo-verslaving. Zolang je daar goed mee om weet te gaan kunnen anderen er ook nog plezier van hebben. In dit blog springen voor mij de vogels er toch uit, vooral de GBS en de ijsvogel.
  Groet, Kees

  Like

 5. Die specht staat er prachtig op … ‘k Zie ze niet vaak op zo’n mooi plekje zonder takken in beeld. Het solitaire kleine paddenstoeltje en de knolhoningzwammen zijn verder ook zeer geslaagd. Ben benieuwd naar je winterse foto’s die gaan komen. Je hebt het toch opgebracht blijkbaar om de kou te trotseren 🙂

  Like

 6. Geen verkeerde vondst, Dick, zo’n serie foto’s in een vergeten mapje.
  Om te beginnen vind ik het Rozenbottel trio wel heel mooi in al zijn eenvoud. Bonte specht en ijsvogel zijn prachtig. Van de paddenstoelen wint het kleintje – supermooie plaat is dat.

  Hartelijke groet, Corrie

  Liked by 1 persoon

 7. Hoi Dick,
  van mij mag je alles plaatsen aan paddenstoelen wat je nog hebt want ze zijn altijd heel mooi om te zien. Bovendien ben jij nog aardig bij met je mapjes van 2016. Ik zag (bij het terughalen van alle mappen) dat ik ze zelfs nog van 2014, en alles daarna nog heb staan zonder dat deze geplaatst zijn. Er komen er echter steeds meer bij!!

  Deze serie van jou is er weer eentje die veel oh’s en ah’s oproept. Prachtige platen zijn dit weer. Duik nog maar een paar keer in je mappen 😉
  Groetjes, Helma

  Like

 8. ‘k Heb weer genoten. Heerlijk dat ‘gezwam’ . Ik ben eigenlijk wel benieuwd of je ook nog ‘vergeten mapjes 2016 ‘ met winter en voorjaarsplaten hebt. Dan houd ik me aanbevolen!!

  Groetjes,
  Ditta

  Like

 9. Zeker de moeite waard deze foto’s van het vorige jaar ! De bonte specht, de knolhoningzwammen, de onbekende paddo allemaal zijn ze mooi maar het roodborstje is het toppertje voor mij ! Heel fraai vastgelegd met in bijzonder blik in de kleine kraaloogjes. En het gefrobel met de dennennaalden ga ik onthouden ! Groetjes Adria

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s