6 reacties op “Amsterdam Licht Festival 2016 – 2

 1. Hoi Dick,
  Het zal een fascinerende ervaring geweest zijn. Of de bedoeling van de kunstenaars volledig overkomt zal altijd wel een vraag blijven, maar als het aanzet tot nadenken is al een deel van de missie geslaagd. Niet alle beelden spreken mij aan, maar dat is bij kunst niet opzienbarend.
  Bijzonder was het wel.
  Groet, Kees

  Like

 2. Hoi Dick,
  nacht fotografie is een techniek apart en niet zo gemakkelijk, maar ik vind het wel heel interessant en de beelden zijn mooi. Wat de kunstwerken betreft, het ene spreekt al meer tot de verbeelding dan het andere en sommige zijn al helemaal niet te begrijpen. Maar jouw uitleg bij elke foto maakt al veel duidelijker. Het is toch fascinerende fotoreportage.
  Groet, Heidi

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  ik vind het echt geweldig mooi om te zien en ik moet zeggen dat jij deze vorm van fotografie echt goed onder de knie hebt. Ik zou me er niet eens aan durven wagen! De kleuren komen ook echt heel mooi over en al is dan niet alles helemaal mijn ding maar de meeste foto’s wel. Ik neem mijn petje voor je af hoor hoe je dit vereeuwigd hebt.
  Groetjes, Helma

  Like

 4. Hoi Dick,
  je laat hier een leuke reportage zien. Nachtfotografie is niet echt makkelijk, maar het gaat jou goed af.
  De mooiste foto vind ik nr. 14, met het fietsstuur voor de green pigs, die het gebouw van de hortus mooi groen verlichten. Verder vind ik de spin erg leuk en de detailfoto’s van de huizen (27-28).

  Hartelijke groet, Corrie

  Like

 5. Hai Dick,

  Een vorm van fotografie die jij toch zeer goed beheerst. Razend knap vind ik dat en ik hoop er nog eens de tijd voor te vinden om het ook eens goed onder de knie te krijgen.
  Hoewel dit festival ieder jaar in mijn stad gehouden wordt, kom ik er toch nooit. De afstanden zijn eigenlijk te groot en het trekt mij ook gewoon niet. Met deze serie beelden weet je mij toch nieuwsgierig te maken en misschien ga ik de volgende keer weleens kijken. De arco foto vind ik wel heel bijzonder in deze serie, maar je andere beelden zijn minstens zo mooi en knap gemaakt.

  Groet,
  René

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s