12 reacties op “Afkicken?

 1. jeetje Dick, jij bent echt verslaafd aan de paddo’s 🙂
  Wederom een mooie serie, maar ik verwacht nu toch wel wat winterse beelden……maar die komen vast wel. Foto 15 en 16 vind ik supermooi, ook 14 is prachtig en dan het geweizwammetje met het lichtrondje erachter, top. Ook het ieniemienie zwammetje op het beukenblad heb je erg knap erop staan, ze zijn zo klein,mij lukt het niet eens om ze te fotograferen. Maar is dit geen tengere beukentaailing?
  groetjes Ghita

  Like

 2. Hoi Dick,
  ik vind het helemaal niet erg dat je doorzwamt hoor. Maakt toch niet uit dat je inde winter nog paddo’s en zwammen brengt of zijn we aan jaargetijden gebonden op het blog? Nee toch!! Bovendien zijn deze foto’s van jou ook meer dan de moeite waard. Prachtige macro’s en mooie zachte achtergronden. Dit is toch gewoon genieten??
  Wat ik heel bijzonder vind zijn de eierschalen van de Groene Stinkwants. Nog nooit gezien en zo leuk om deze nu eens wel te zien en ook nog eens goed te kunnen bekijken. Echt weer een heel gaaf blog. Ik kijk alweer uit naar de volgende 😀
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  Voor afkicken moet er een goede reden zijn. Als je moeite hebt om die te vinden ga je toch lekker verder. Je hebt heel wat materiaal verzamelt in het najaar, blijkbaar toch een inspirerend zwammenjaar. Ook deze collectie mag er zijn. Het is steeds weer duidelijk dat vooral kleine zwammetjes zich goed lenen voor bijzondere sfeerplaten. Ga zo door :).
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 4. Ben benieuwd of dit voor nu echt je laatste ‘gezwam’ is 😉 Maar een ding is zeker, al waren er weinig paddenstoelen, jij hebt je er toch uitstekend mee weten te amuseren!
  In deze serie springt nr 13 van de Geweizwam er uit, prachtig! en de eierschalen vind ik ook een hele bijzondere foto. Druppel met spinnetje is voor mij de winnaar, knappe plaat!

  Groetjes Loes

  Liked by 1 persoon

 5. Hai Dick,

  Tsjonge, weer een behoorlijk aantal hele knappe platen. Met nummer 16 als een van mijn grote favorieten. Grappig dat die foto behoorlijk veel lijkt op nummer 15, maar dat nummer 16 gewoon veel lekkerder kijkt. De winnaar met grote voorsprong is nummer 13. Zelden zo’n mooie foto gezien van een paddenstoel/zwam. Een beetje horrorachtig. Superfoto!

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 6. De zwammen zijn laat uit de grond gekomen vorig jaar maar je hebt voldoende foto’s weten te maken en zoals altijd zijn ze weer een lust voor het oog ! Nr 6 vind ik erg mooi door de bokehbollen en ook nr 15 het sporenkapsel met aanhangend water is heel gaaf ! Ik heb weer met plezier en genot je blog “doorgebladerd” , groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s