9 reacties op “Amsterdam Licht Festival 2016 – 1

 1. Mooie serie. In Eindhoven hebben we ook elk jaar Glow, maar daar is het voortaan zo druk dat je geen fansoenlijke foto kan maken zonder die massa kijkers er op, en duurt maar een week.

  Like

 2. Hoi Dick,
  Het is een bijzondere manier van fotografie die hele fraaie en bijzondere beelden kan opleveren. Ik vind het interessant om de beelden te bekijken maar het trekt mij niet genoeg om het zelf te gaan doen.
  Groet, Kees

  Like

 3. Hoi Dick,
  ik vind dit echt geweldig om te zien maar zelf heb ik zoiets nog nimmer op de foto gezet. Ik moet zeggen dat dit jou echt onwijs goed afgaat en de kleuren zijn dan ook werkelijk schitterend. Heel fraai ook om de verlichte fietsen aan de kademuren (tweede foto) boven het water te zien. Maar ook de andere items zijn heel kleurig en ook nog hele fraai vereeuwigd. Mijn complimenten.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 4. Hai Dick,

  Grappig dat je mooiste foto niet zozeer komt omdat je zo goed technisch bezig bent, maar gewoon omdat je een fantastisch standpunt hebt ingenomen. Tuurlijk is het belangrijk dat een foto een bepaalde scherpte heeft of dat de belichting in orde is, maar een echt goede foto moet anders zijn dan anderen. Meestal gebeurt dat dus omdat je iets origineels doet. Iets waarvan andere mensen denken “Dat moet ik ook eens doen”. Foto 8 is zo’n plaat. Ik vind hem super. De rest van je reeks is zeer fraai, maar het zijn foto’s die ook door anderen gemaakt zouden kunnen zijn. Dan praat ik niet over de technische uitvoering, want die vind ik razend knap. Ik doe het je zeker niet na. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel met deze reactie.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 5. Leuke serie, Dick, en zeker ook leuk om je beschrijving daarbij te lezen.
  De beelden die mij het meest aanspreken, zijn 08 – Welcome to my hometown – met wat meer afstand en de fiets ervoor; en je laatste van de Amstel in Live Compositie – de ronde lijnen geven hem iets extra.
  De beeldengalerij aan het eind van je blog vind ik een prima idee. Leuk om na het lezen je foto’s nog even rustig te kunnen bekijken.

  Hartelijke groet, Corrie

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s