10 reacties op “Gegoochel en Gezwam

 1. Hoi Dick,
  Het is opnieuw een prachtige serie geworden. Mooie composities, mooie kleuren, bijzondere effecten. Op dit gebied kan ik nog een hoop leren. Een mooie uitdaging voor het komende najaar, hoop ik. Groenendaal en Leyduin hebben op dit gebied behoorlijk veel te bieden.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag ! En dan je foto’s ; zoals altijd weer prachtig ! Je goocheltruckjes weer toegepast, echt heel erg mooi , mij lukt het nog steeds niet maar ik blijf het proberen , misschien als ik ook 60+ ben ??!! 😛 , ook de taailingen heel fragiel en mooi erop gekregen en ook het lichtpuntje is top.
  De allermooiste is voor mij de oude zwam liggend, weer mooie kleuren ook in de achtergrond, super ! Nog een hele gezellige avond ! Groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  er kwam inderdaad een melding dat je vandaag jarig zou zijn dus bij deze natuurlijk van harte gefeliciteerd 😀
  Nu je gezwam: man, je mag van mij nog weken doorgaan met zwammen hoor want dit zijn toch ongelooflijk mooie platen. Wederom weer stuk voor stuk in de vergroting bekeken en wat zijn ze mooi! Prachtige detail, geweldige mooie kleren en superzachte achtergronden. Ik moet dit jaar ook maar eens naar dat Groenendaal en Leyduin-Woestduin. maar eerst heb ik nog een excursie met je voor de libellen in de awd 😉
  Groetjes, Helma
  PS Ik was ook hoost verbaasd om nog zoveel geweizwammetjes te zien. Was in de OVP richting de hut.

  Like

 4. Prachtig gegoochel! je hebt het helemaal door, en ja, lekker hè als je het geluk hent dat je een en ander kunt verplaatsen en verschuiven. Die foto’s zijn super geworden.
  Met je beeldencaroussel ben ik erg blij 😉

  Groetjes Loes

  Liked by 1 persoon

 5. Zo te zien heb ik dit blogje gemist. Wat een prachtige foto’s zitten hier tussen,vooral de creatieve serie met het gewone zwammetje en geweizwam vind ik super. Ook de detailfoto van de amethistzwam spreekt mij aan. Verder weer heerlijke foto ’s met weinig scherptediepte. Leuk om in januari nog paddenstoelen te zien. Die heb ik zelf veel te weinig gefotografeerd.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s