13 reacties op “Utrecht: een Verschil van Dag en Nacht

 1. Ook zonder workshop vooraf heb je mooie plaatjes weten te maken ! Vooral het nachtprojekt spreekt mij heel erg aan, prachtig al die oude geveltjes en mooie grachten zo in beeld gebracht, heel erg mooi gedaan ! Groetjes Adria

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  Utrecht blijft mij boeien, zeker omdat ik er ruim 20 jaar gewoond heb. De moderne architectuur kan mij echter niet bekoren maar het oude stadsdeel heeft absoluut zijn charme. Het zal je niet verbazen dat de beelden van het oude stadsdeel mij het meeste aanspreken. Je hebt de sfeer knap vastgelegd, maar het blauwe licht onder de brug vind ik niet mooi. Het was er overigens opmerkelijk rustig.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Hoi Dick,
  leuk project en mooi uitgevoerd. De nachtfoto’s zijn erg mooi geworden; benieuwd wat je nog kan verbeteren na de cursus. Extra leuk dat je je hobby kan delen met je dochter.
  Wat mij hier het meest aanspreekt, is het grafisch geheel van de eerste vier cirkels. Apart effect met de verschillende lijnen.
  hartelijke groet, Corrie

  Liked by 1 persoon

 4. Hoi Dick,
  de eerste foto’s zijn niet zo mijn ding. Bij het zien van de tweede foto ‘Tivoli-Vredenburg’ moest ik gelijk denken aan een hel groot bord van het spel “vier op een rij”. Maar de reportage daaronder kan ik wel waarderen. Mooie stadsgezichten, mooie kleuren en het stoplicht van de fietsers is echt ontzettend leuk uitgevoerd 😀 Ook de doorkijkjes onder de bruggen door spreken me bijzonder aan. Echt heel leuk om te zien. Is ook weer even iets anders inderdaad dan natuur 😉
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 5. Leuk om deze serie nu te bekijken, ik was vrijdag in Utrecht en herken veel van wat jij hier laat zien. Vlak bij de blauwe brug hebben wij ‘savonds wat gegeten…..
  groetjes Ghita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s