16 reacties op “Flitswinters

 1. Geweldig wat een mooie serie laat je weer zien, het begint al met je minigalerij en dan voor al de “buiging naar winter koning” die kleuren , zo mooi ! En dan het duinlandschap in tegenlicht nr 09; zo mooi soft weergegeven met mooie lijnen zodat je blijft kijken ….ook de afdruipvos is mooi gevangen in het licht. Ik heb weer genoten, ook fijne kerstdagen ! Groetjes Adria

  Like

 2. Wat een heerlijke serie, grappig, ik was er ook op 6 december en heb vergelijkbare foto’s. De twee zwanen met het hert had ik ook,dus ik denk dat wij vlak achter elkaar hebben gelopen. Op de waterral heb ik ook even gewacht, maar vond het daar beneden veel te koud en ben weer verder gegaan. Dit was een van de korte winterse speldenprikjes, ik hoop echt dat er nog meer van dit gaat komen want wat wij met Kerst voorgeschoteld krijgen, pffff, onstuimig herfstweer…bah.
  Fijne Feestdagen voor jou en je familie
  groetjes Ghita

  Like

 3. Hoi Dick,
  Je begint met een hele mooie reeks winterse zwammetjes. Ik heb ze dit jaar gemist. Winterse beelden in de AWD heb ik ook maar minimaal gezien. Ik hoop op herkansingen in 2017. Op een ral wachten is niet eenvoudig weet ik uit ervaring. Ook in dit geval helpt het zeker als het gaat vriezen. Toch mag je best wel tevreden zijn met de beelden van de ral.
  Geniet van de Kerstdagen.
  Groet, Kees

  Like

 4. Hoi Fick,
  weer een prachtige serie en dan vooral die met de ijskristallen. Foto 6 is dan ook echt een geweldige mooie plaat.
  De wandeling in de AWD heeft je ook weer vele moois opgeleverd. Vos, hertjes, Grote gele kwikstaart, zilverreiger, zwanen en prachtige landschappen. Wat een pracht is het toch allemaal hé. Echt super.
  Groetjes, Helma

  ook nog een paar hele fijne kerstdagen en voor het nieuwe jaar 2017 alle moois en goeds. Dan moet het ook lukken om eens samen op stap te gaan naar die prachtige libellen 🙂
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 5. Hai Fickie,

  Prachtige landschappen heb je vastgelegd. Vooral foto 9 is top.
  Je wateralfoto’s zijn dan wel niet helemaal wat je wilde, maar zeker niet klagen hoor. Je weet waar je moet zijn en met een paar goede koude dagen krijg je zeker betere kansen. Toen ik er afgelopen dinsdag was, hoorde ik ook op verschillende plekken de waterrallen schreeuwen.
  De foto’s van de vos en vliegende zilverreiger had ik al op FB gezien, maar beide zijn wel zeer fraai. Voor de gele kwik krijg je waarschijnlijk ook nog genoeg kansen.
  Complimenten voor de eerste 6 foto’s ook. Mooi hoor.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 6. Die “flitswinter” was inderdaad om niet genoeg van te krijgen en leende zich prima voor mooie landschapsplaatjes. Ze zijn bij jou ook erg mooi geworden. De moeder met zoon in het begin zijn voor mij ook superplaatjes … En ook de vos want hier in Limburg zijn die dieren allemaal zo schuw dat je ze alleen maar af en toe in een flits kunt zien.

  Like

 7. De reactie van Nathalie Nauta (http://www.nathalienatuurfotografie.com/natuurblog), die hem zelf niet kon plaatsen:

  hoi Dick,
  prachtige blog en foto’s met voor mij de 6 ‘ronde foto’s’ aan het begin als toppers: prachtig licht en ik hou gewoon het meest van macro 🙂
  nog bedankt voor je bezoekje aan mijn laatste blog. erg leuk om te lezen dat jij eigenlijk precies hetzelfde ‘zoekt’ als ik: sfeer (in je foto’s). maar ik blijf het, zoals je hebt gemerkt, erg lastig vinden 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s