8 reacties op “Kort maar Krachtig

 1. jij hebt afgelopen jaar toch meer paddo’s gefotografeerd dan mij,en hier staan toch weer een paar erg mooie plaatjes tussen. Grappig dat blaasorkest en wat mooi met die zonneharpen.
  De amethistzwam heb ik zelfs helemaal niet gezien dit jaar,jij hebt hem er prachtig op.
  groetjes Ghita

  Like

 2. Hoi Dick,
  Dit jaar is het er bij mij nauwelijks van gekomen om op zwammen en zwammetjes uit te gaan. De beelden die ik heb bewaar ik maar voor later. Jij hebt behoorlijk veel gezien en, zoals ik al vaker gezegd heb, je verstaat ook de kunst om ze mooi vast te leggen. Het is een plezier om zo toch nog wat van de herfstsfeer te proeven. Zonder de andere platen tekort te doen, vind ik de bekerzwammetjes met zonneharpen er wel uitspringen.
  Groet, Kees

  Like

 3. Allemachtig zeg!!!! Mag ik hier even staan kwijlen…….
  Werkelijk adembenemende foto’s en wat heb je dit allemaal mooi op de plaat vastgelegd. Werkelijk allemaal heel sfeervol en onwijs gaaf. Ik vind echt alle foto’s meer dan mooi maar de Gordel van Meniezwammetjes wil ik even apart noemen. Echt schitterend om te zien. Ook de laatste foto van het opgerolde blad is onwijs gaaf!!! Een verdiend compliment.
  Groetjes, Helma

  Like

 4. Hai Dick,

  Knap hoor hoe je de paddenstoelen en dergelijke hebt vereeuwigd.
  Nummers 3, 4, 17 en de laatste zijn weer van die pareltjes. Alle anderen zouden ook door iemand anders gemaakt kunnen zijn. Niet dat het standaard plaatjes zijn die effe een makkie zijn om te maken, maar de eerder genoemde 4 zijn toch van een andere orde.
  Dat zijn de foto’s die ik zelf graag zou maken.
  Petje af!

  O ja, het blaasorkest is zeer origineel en leuk gevonden.

  Groet,
  René

  Like

 5. Een prachtige serie heb je bij elkaar geschoten Dick. Het blaasorkest met zonnestralen is mijn favoriet, en dan in de warme uitvoering. Maar de rest mag er zeker ook zijn. Heel veel soorten die ik nog nooit gezien heb. Ik loop waarschijnlijk het ieniemini spul gewoon voorbij. Gelukkig heb jij er een scherp oog voor.

  Gr. René

  Like

 6. Het is weer smullen met die prachtige plaatjes!
  Het blaasorkest en de gordel van meniezwammetjes zijn wat mij betreft de toppers.
  Alle andere platen zijn ook meer dan mooi!

  Groet,
  Ditta Voetberg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s