16 reacties op “Van Netpluimpjes en Draadwatjes

 1. Ik heb met verbazing en verwondering naar je prachtige foto’s zitten kijken. Wat bijzonder dat kleine spul en zo mooi ook in beeld gebracht. Ik vind het al knap dat je het vindt en dan ook nog zo mooi fotografisch verslaan, super!

  Like

 2. Hoi Dick,
  Je bent niet alleen creatief met nummeren, maar nog veel meer met zwammetjes portretteren. Wat een knappe platen van deze bijzondere soorten. Voor mij ze allemaal nieuw. Je bent zo te merken al helemaal vertrouwd met je nieuwe camera.
  Groet, Kees

  Like

 3. Wat een ontzettend leuk blogje, met zwammetjes die ik zelf nog nooit heb gezien. Vooral de eerste vind ik geweldig, had er al foto’s van gezien bij jou op Facebook, maar zo in een blog vind ik het helemaal mooi. En wat was je er op tijd, nu had je nog het beginstadium te pakken van het netpluimpje. Je foto’s vind ik weer heel geslaagd, die systeemcamera doet het prima
  groetjes Ghita

  Like

 4. ……….slik!!!! Mag ik dan nu weer even (stik) jaloers zijn!!!!
  Wat een gave zwammetjes en wat onwijs mooi in beeld gebracht.
  De (Gebundeld) Netpluimpjes zijn werkelijk van ongekende schoonheid en ik ken ze alleen vanuit de catalogi!!! Ook de oranje peervormige draadwratjes zijn werkelijk schitterend!!!! Ik moet echt bijna aan debeademing want man man man…… wat vind ik dit mooi! Echt een heel dik compliment!
  Groetjes, Helma
  *die heel stilletjes afdruipt…….*

  Like

 5. Wow, jaloersmakende serie! Met de peervormig draadwatjes ben ik ook bezig geweest maar die van jou zijn met het mooie verloop in scherpte/onscherpte veel mooier.
  En dan die netpluimpjes… wat een geweldige vondst en supergave foto’s! nr 6 is beelschoon maar alle andere foto’s en stadia zijn ook zeer de moeite waard.

  Groetjes Loes

  Like

 6. Geweldig wat een leuke en leerzame blog ! De netpluimpjes heb je mooi vastgelegd, heel leuk om te lezen en te zien en dan de peervormige draadwatjes heel erg mooi zoals je het verloop laat zien van scherp naar onscherp. Zo te zien mis je je Canon D80 niet echt….. Groetjes Adria

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s