3 reacties op “Groenendaalse Zwammen

 1. Hoi Dick,
  Wederom een prachtige reeks sfeervolle platen. Het lukt je toch steeds om er iets moois van te maken, ook met bokeh bubbles en speciale effecten. Wat jou hier goed gelukt is wilde bij mij dit jaar niet erg vlotten. Ach, je kan ook niet alles hebben. Er komen wel weer nieuwe kansen. Volgend jaar ook maar weer eens naar Groenendaal.
  Groet, Kees

  Like

 2. Hoi Dick,
  dit is toch wel weer erg mooi en ook bijzonder sfeervol blog. Ik ben maar weer gestopt met de mooiste aan te wijzen want dat is geen doen hier. Prachtige platen met boterzachte achtergronden en kleuren. Ik ben op die plaatsen nog nooit geweest maar als ik zie hoe jij deze in beeld brengt loont het wel de moeite. mijn complimenten voor al deze prachtige schoonheden.
  Groetjes, Helma

  Like

 3. Daar zou bijna mijn koffie koud van gaan worden, zo heb ik ook kunnen opgaan in dit blog 🙂
  Mooi!
  Ik weet niks van zwammen af, maar ze blijven prachtig om naar te kijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s