8 reacties op “Franse Varia – deel 3

 1. Toen wij begin juni in daar in de buurt waren was het ook zo bloedje heet, rond de 36 graden. Die waterspreeuw is leuk !!! Bij ons huis in de Eifel heb ik er ook eens eentje gespot. Bijzondere foerageerwijze heeft die vogel maar poetsen kan die blijkbaar ook op een aparte manier 🙂

  Like

 2. Ohw ja……… die waterspreeuw!!!! Dat is toch ook weer een vogel die menigeen op zijn lijstje heeft staan en die natuurlijk ook weer jaloezie opwekken grrr….. Nee echt Dick, wat een mooie plaatjes kon je daarvan maken zeg. ook de roodstaart en de rode wouw zijn platen die ik ook graag gemaakt zou hebben.
  De vlinders zijn ook mooi en het water heb je aardig kunnen “bevriezen”.
  De wantsen zijn heel mooi op die wilde peen.
  Een blog met wederom een hoog genietgehalte 🙂
  Groetjes, Helma

  Like

 3. Hoi Dick,
  Zo’n vakantie in het buitenland wil nog wel eens mooie platen opleveren. Met een waterspreeuw en wouw mag je in ieder geval beslist tevreden zijn. Je begint al een aardige verzameling wantsen te krijgen: het is een bijzonder en kleurrijk gezelschap. Als ik dit overzicht bekijk kan ik maar een ding concluderen: hier mag je heel tevreden mee zijn.
  Groet, Kees

  Like

 4. ohhh, die rode wouw (of moet ik zeggen wauw, die rode wouw) wat een gave foto’s heb je daarvan, echt super. Maar ook erg leuk,de waterspreeuw. Vlindertjes en kevertjes zijn ook leuk, maar in deze blog ga ik toch voor de vogeltjes.
  groetjes Ghita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s