13 reacties op “Veluws Gezwam

 1. Knap hoor zoals jij met je macro uit de voeten kunt, ik heb nog veel te leren op dat gebied! Of ik er ooit het geduld voor zal hebben????
  Je hebt een mooie serie neergezet waarvan ik foto 14 toch wel heel bijzonder en mooi vind!

  Like

 2. Mooie zwammetjes serie, dat koraal zwammetje heb ik dit jaar (nog) niet gezien (net zoals meer soorten in jouw blog). de geweldige foto van het speulderbos is mijn favoriet, mooie kleuren en heerlijk sprookjesachtig sfeertje. Was dit aan de kant van Drie ( bij het boshuis), daar ga ik volgende week heen, maar veel blad zal er dan niet meer aan de bomen zitten.

  Like

 3. Op deze blog zat ik te wachten ! Leuk om verhalen en foto’s en verhalen uit je eigen omgeving te zien en lezen. Je hebt de omgeving goed verkend en zelfs ook nog door het Elspeterbos richting Kroondomeinen. Wat een fraaie plaatjes laat je weer zien; de myena met muizenstaartjes heel mooi soft, de laatste met vliegenzwam op de achtergrond , wat een goed idee ! Het kleverig koraalzwammetje zie je hier idd wel meer maar ik krijg ze op de één of ander manier niet lekker op de foto. Maar voor mij is “broedermoord” het allermooist, de kleuren de achtergrond, echt top ! Ik ben benieuwd of er morgen nog blad aan de bomen zit….Ik heb weer zitten genieten van je foto’s, bedankt voor de inspiratie, groetjes Adria.

  Like

 4. Mooi Dick….

  prachtige gevarieerde herfst blog!!
  mooie paddo foto’s! super composities!!
  vind de ene foto van het herfstbos ook hartstikke mooi!!
  complimenten

  Groet, Nieske

  Like

 5. Hoi Dick,
  Wat een mooie, sfeervolle beelden laat je hier zien. Qua compositie scoor je in mijn ogen weer hoog. Het is toch steeds weer een uitdaging om er iets bijzonders van te maken.Wat mij betreft ben je daar ruimschoots in geslaagd. En nu maar hopen op wat beter weer om er weer eens in de buurt op uit te trekken.
  Groet, Kees

  Like

 6. Wat geweldig mooi zijn die foto’s van je, wat een gave om dit allemaal zo prachtig vast te leggen en dan ook nog dit alles te voorzien van informatie.

  Like

 7. Hoi Dick,
  ik ben er werkelijk helemaal stil van!! Wat een prachtige beelden laat je hier zien. Vooral het bewerkte bos vind ik schitterend. Kan zo een schilderij van gemaakt worden.
  Ook de meest mooie macro’s komen hier voorbij. Echt… het zijn juweeltjes van de foto’s. Een dik compliment.
  Groetjes, Helma

  Like

 8. Hai Dick,

  Knappe serie weer en het geklungel met de dlsr kan definitief de vuilnisbak in.
  Mooi hoe je de juiste standpunten weet te vinden, want dat is toch het allerbelangrijkst met dit macro-werk. Registrerende plaatjes maken is niet zo’n kunst, maar er iets onderscheidend van maken wel. Je laatste en derde foto zijn daar een prachtig voorbeeld van. Die laatste is echt super.

  Groet,
  René

  Like

 9. Hoi Dick,

  Hele mooie macro’s zet je hier neer, ik vind nr. 3 een hele fraaie en van de mycena’s vind ik de liggende de mooiste. Je experimenten met de muizenstaartjes zijn heel goed gelukt, nr 13 en vooral ook nr. 14 zijn schitterend met prachtige bokeh’s. Leuk idee ook zo’n kleine mycena voor die groet onscherpe vliegenzwam te plaatsen, erg fraai ook.

  Groeten,
  Ad

  Like

 10. Hoi Dick,

  Je macroblogs zien er prachtig uit. Nu had ik ook niets anders verwacht met dat superlensje maar mooi om te zien dat het jou ook zo goed bevalt. Prachtig het sextet in de oranje-gele zonnebol en in een vorige blog ook het ‘koele’ veertje. Heel mooi allemaal. Nu kijken hoe de tele gaat bevallen.

  Groetjes,
  Marianne

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s