10 reacties op “Herfstsferen

 1. Knappe serie. Ik heb bewondering voor de manier waarop jij met vooropgezet plan je foto’s maakt. dat zou niets voor mij zijn, ik fotografeer veel impulsiever, reageer op wat er min of meer toevallig op mijn pad komt. Het verschil laat zich dan ook duidelijk zien, jouw foto’s zijn zeker technisch gezien veel beter. De foto van de twee mycena’s vind ik beeldschoon en die wint het dit keer wat mij betreft.

  Like

 2. Heel erg mooi weer, je “aanhangend water” foto is voor mij nr 1 en de aardappelbovist nr 2 , ik vind het saaie zwammen en loop er altijd aan voorbij maar jij weet er weer iets moois van te maken met de herhaling in de achtergrond en de mooie kleuren . Ik heb weer zitten genieten, dankjewel ! Groetjes Adria

  Like

 3. De porseleinzwam , hoe gewoontjes ook, vind ik toch het mooist hoewel die nr. 9 ook mooi opduikt uit de wazige bodem. De onbekende zwam heb ik volgens mij ook ooit eens op de foto gehad zij het een meer gele variant. Ik zou het zoeken bij de Ridderzwammen denk ik.

  Like

 4. Hoi Dick,

  Ik heb weliswaar dit jaar weinig van de herfst meegekregen, maar gedurende de korte tijd dat ik ermee bezig geweest ben viel het aantal paddenstoelen me flink tegen.Ook al heb je er niet zoveel gevonden als je wilde, ik vind dat je hier wel komt met een aantal mooie en ook sfeervolle platen. Voor mij zijn de beelden 9 t/m 15 de mooiste deze keer.
  Groet, Kees

  Like

 5. Hoi Dick,
  waar ik vorig jaar al op 4 oktober omkwam in de vliegenzwammen stond er nu dus niet een. Pas 4 weken later zag ik ze pas en hoe! Prachtig blog laat je hier zien waarbij ik de 3e foto werkelijk geweldig vind!!! Ook het zachte bokeh van je achtergronden is meesterlijk. Heerlijk deze kleuren en paddenstoeltjes. Ik heb er weer enorm van genoten.
  Groetjes, Helma

  Like

 6. Heel mooi blog, ik houd van die pastellen en die vage/matte achtergronden: alle aandacht naar het onderwerp dat heel bijzonder wordt als je het isoleert. Fijn gelukt.

  Like

 7. Dick, weer een mooie serie met paddenstoeltjes, ik lees het al bij jouw ook heel wat foto’s voordat je weet wat je wilt, ik ben dus niet de enige, porselijn zwammetje favoriet!
  Gr. Joke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s