4 reacties op “Franse Varia – deel1

 1. Hoi Dick,
  Zo’n uitstapje buiten Nederland levert over het algemeen wel een aantal bijzondere platen op. de sprinkhaan, mot en de vlinders zijn daar mooie voorbeelden van. Die torenvalk met riempjes vind ik ook heel bijzonder, vreemd ook. Ook de rest van het beeldverslag is het bekijken zeker waard.
  groet, Kees

  Like

 2. Goed…… je zal begrijpen dat het groen weer op mijn konen is verschenen nat het zien van de foto’s van de Koninginnepage!!!! Werkelijk een pracht vlinder. De foto’s van de Witwangstern met visje en ook de jonge zijn echt onwijs mooi. In de vergroting zijn deze echt nog vele malen mooier zeg! Ook je andere foto’s mogen er weer zijn zoals de libellen en de mot. Ik raak toch niet echt uitgekeken op deze diertjes hoor. Prachtig gewoon!
  Groetjes, Helma

  Like

 3. Hai Dick,

  Ziet er goed uit en een toch een hoop mooie soorten om op de foto te krijgen. Vogel of insect het maakt niet uit, allemaal heerlijke soorten, behalve de libellen misschien, want die soort is in Nederland ook makkelijk te fotograferen. Witwangstern is natuurlijk een topsoort en ook de koereiger is altijd leuk. Jammer dat je ze hier niet op de wijze hebt platen zoals je gewenst had. Maar die page en de kolibrie zij natuurlijk helemaal top.
  Prachtig.

  Groet,
  René

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s