16 reacties op “Een Mooie Morgen

 1. Hai Dick,

  Mooi de foto van het nest en van het paard in de mist. Dan ben je in ieder geval niet voor niets je bed uitgekomen. Prachtige platen. De foto van het sporenkapsels is ook erg fraai. Heel verrassend om de vruchten van het lelietje van Dalen te zien. Nooit geweten dat daar een soort kersje als vrucht uitkomt. Fraai gedaan.

  Groet,
  René

  PS: Er komt bijna weer een blogje aan 😉

  Like

 2. Tja dat vroege opstaan vind ik ook een crime maar als ik dan jouw prachtige foto’s bekijk dan heb ik altijd spijt dat ik het niet heb gedaan. De foto van het paard voor het huis vind ik prachtig, het bruggetje doet het ook heel goed in het benevelde ochtendgloren. prachtig blog!

  groetjes van Ank

  Like

 3. Je hebt weer een blog gevuld met prachtige foto’s en dan ook nog eens zonsopkomst foto’s die we niet zo vaak van je zien 😛 en het is toch echt de moeite waard ! Het paardenplaatje is natuurlijk mijn favoriet maar ook het bruggetje is een hele mooie sfeervolle foto geworden. Ook het hazenpootje is wonderschoon vastgelegd, het lelietje van dalen heeft me verbaasd ; rode besjes !! Dankjewel weer wat opgestoken, groetjes Adria

  Like

 4. Zo heee…….. ik had een foto gezien op Facebook maar nu ik deze hele serie zie ben ik toch wel een beetje (beetje veel) jaloers op vooral die eerste serie prachtige foto’s van de luchten en kleuren!!!
  Ook je serie van de paddenstoeltjes is ontzettend sfeervol. Dit is dan ook een prachtige tijd voor dit soort foto’s en jij maakt ze 🙂

  Groetjes, Helma

  PS thnx voor je mail.

  Like

 5. Ik hoorde afgelopen week dat we in oktober 16 mistige ochtenden hadden, en ik heb ze allemaal gemist 😦 . Mooi om te zien in jou blog wat een sfeerplaatjes die mist oplevert. En wat waren de hefstkleuren al ver in Leyduin. De zwammetjes zijn weer geweldig,vooral het hazenpootje. Maar ook de sporekapsels en de besjes, super..
  groetjes Ghita

  Like

 6. Hoi Dick,
  Daar ben ik weer, vers uit Afrika. Een fikse overgang zoals je zult begrijpen. Maar net als daar kan je ook hier plezier hebben van mooie zonsopkomsten en -ondergangenm zoals je laat zien. De sfeerbeelden waarmee je begint zijn top. Blijkbaar nog niet veel paddenstoeltjes in Leyduin, jammer. Het hazenpootje heeft je een mooi plaatje opgeleverd.
  Groet, Kees

  Like

 7. Wat een heerlijke herfst impressie Dick!
  pracht platen, je begint met super foto’s van de zonsopkomst!!
  maar ook de Paddo’s zijn super!, ik ben jaloers op je Hazepootje, ik kan ze maar niet vinden…
  prachtig blog, complimenten

  groetjes Nieske

  Like

 8. wat een schitterende serie! Daar heb je toch een goede reden gevonden om op tijd op te staan. Dat bruggetje fantastisch.
  Selectief zijn is misschien niet makkelijk maar het is wel goed, je gaat minder foto’s maken leert kijken en keuzes maken. En je kan een blog in 2en delen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s