6 reacties op “Mooie Septemberdag AWD

 1. Alweer zo’n heerlijk blog om te lezen en te kijken. Die cicaden vind ik top net als de zonsopgang!
  Kijk al uit naar het volgende schrijven.
  Ditta Voetberg

  Like

 2. Prachtige foto’s van de Cicaden, niet de gemakkelijkste modellen weet ik uit ervaring. Mooi gevarieerd blog, prachtige foto’s, altijd genieten met al dat moois in de AWD.

  Like

 3. De zonsopkomst is heel fraai en het damhert in het mooie licht ook. Zou voor mij leuker zijn dan een ree want die zie je hier overal en damherten niet, alleen in privédomeinen.
  Een leuke verzameling insecten ook … Strontvlieg is zeker niet lelijk en ook altijd een goed model door hun nieuwsgierigheid blijven ze mooi zitten vaak. Beide damherten vind ik het mooist in deze serie.

  Like

 4. Heerlijk septemberblogje,wat een mooie foto’s van de parnassia, mij lukte het laatst niet om dat plantje fatsoenlijk op de foto te krijgen. De Cicade die jou aankijkt vanaf de rietstengel vind ik geweldig, en leuk die vlindertjes nog. De pieper werkte goed mee, altijd leuk en levert ook weer mooie foto’s op. Je laat weer mooi zien hoeveel prachtigs er in de AWD te zien is en dat er meer is dan herten en vossen 🙂

  Like

 5. Wat op een mooie zonsopkomst, zo zie je maar weer dat morgenstond echt goud in de mond heeft ook de spitser in het ochtendlicht is heel fraai en het damhert in de herfstvarens, de parnassia is top ! Maar het mooist vind ik de duinfranjehoed, “less is more” met een hele mooie, softe achtergrond. Je hebt weer een mooie blog laten zien, groeten Adria

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s